ODIŠLO RADENIE
Moderátor: Blue Lanos
ODIŠLO RADENIE
Zdravím všetkých, mám obrovský problém a viem že už sa okolo toho napísalo dosť. Chcel by som len niekoho poprosiť o radu a názor. Som z Prahy a zhruba pred 4 mesiacmi, keď som sa vracal po D1 zo Slovenska do Prahy som išiel natankovať na diaľnici a keď som sa rozbiehal a chcel som dať z 3 na 4 tak zrazu som ucítil tlak a radenie sa behom pol hodiny úplne zhoršilo až som nemohol zaradiť žiadnu rýchlosť a cez Prahu som prešiel na trojke. Viete si to predstaviť...Keď bol motor vypnutý tak sa radili rýchlosti dobre, ale keď som to naštartoval, tak som moho zaradiť akurát dvoujku.Ďalší deň som to dal do servisu.Hneď mi volali, že vraj treba vymeniť celú spojku, tak ma to stálo 7500kč.Matisek sa zdal, že jazdil v pohode. To radenie bolo vždy horšie, ale fungovalo to. S autom jazdím fakt citlivo a nepretáčam to.Hlavný problém je ale ten, že včera, 8000km po výmene spojky, sa mi stalo to isté. teraz môžem zaradť jednotku a trojku.Spojka ale má normálne krásny záber. Fakt sa mi nezdá že by spojka odišla po 8000km a ešte pri mojom štýle jazdy.Keď som to vzal pred 4 mesiacmi so servisu, tak sa mi aj tak zdalo, že motor ani nevyťahoval.Nemyslíte si že by to mohli byť skôr tiahla-lanovody alebo niečo s prevodovkou?Spojka neprokluzuje a má normálny záber, akurát n ejde zaradiť dvojka a nechcem to úplne na silu.Ďakujem za rady a názory.
Macíček, r.v. 98, oranž. naj. 75000km
- Reklama