Predné ložisko?
Moderátor: Blue Lanos
Predné ložisko?
Mám pocit že mi hučí predné ložisko len neviem že ktoré ale všimol som si že keď idem v ľavotočivej zákrute toto hučanie prestane neviete poradiť či je to naozaj to ložisko a koľko može stáť?Dík
- Reklama
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
nemusi, nebude zetizene. nemuzou to delat pneumatiky?????
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
Re: Predné ložisko?
tak nakoniec to je predné ložisko zohnal som ale za 1060 Sk výrobca vraj taliansko + ešte práca 600 sk mňa píšem keď náhodou vás zastihne podobný problém aby ste sa vedeli približne finančne pripraviť
ach iba jedno no ale u vás v čechách to bude iste lacnejšie také veci si treba dať čím skôr do poriadku lebo mechanik mi povedal že sa môže to ložisko rozsypať a na aute sa nepohnem iba odťahovka
-
- Kontaktovat uživatele:
Mirko skús to tady mají tam dobré ceny no a ja mám ješte jednoho dodávatela tak sa Ti zajtra spítam a potom sa Ti ozvem
http://www.auto-art.sk/download/maloobc ... 51f#ESPERO
http://www.auto-art.sk/download/maloobc ... 51f#ESPERO
no v predajni vravel predavač že to treba lisovať takže iba servis keď som mal favorita tak to sme si vymenili sami foter hon tan nabil kladivom a bolo ale toto na espero sa némá tak robiť lebo by sa rosypalo aspoň nás tak upozornil v predajni to sú to tie samomazacie ložiská
- Honza Beneš
Fíha, mně to přijde že to auto stavíš od nuly ..to se ti nesměju, naopak tě obdivuju. Doufám, žes samotný auto pořídila lacino, protože do toho dáváš spoustu času a samozřejmě taky nezbytný finance. Taky jsem nekoupil úplnýho krasavce, ale zas tak moc jsem neřešil (jen brzdový kotouče, destičky, olej, vzduchový filtr, silentblok převodovky a 2. a 3. díl výfuku) .Lubka píše:Já se také chystám měnit ložisko (pravé přední) a v servisu to dělaj cca za 600 Kč a ložisko mě přes známého vyjde také na 600 kč.
jen to také hold musím strčit do servisu takže to je asi pracnější
Espero 1.8 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)
ex Espero 2.0 (+LPG)