Zatuhlá klika u kufru v Kombi
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Zatuhlá klika u kufru v Kombi
Pravděpodobně odešla pružinka (či co tam je) na "klice" dveří od kufru....normálně to otevřu,ale už se nevrátí....to musím sám, aby se to "zaklaplo" při zabouchnutí. Je nutno oddělat tapecírung dveří, nebo se tam dostanu přes vymontování té lišty nad SPZ (pod kterou je osvětlení SPZ)?
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Reklama
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
ked som menil motorek na zatvaranie tak som sa tam dostal iba zvnutra tak predpokladam že budeš musieť ten tapacir dať dole. začni pri brzdovom svetle a po stranach dole
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
Ivoši , ta lišta je taky šroubovaná zevnitř , takže smůla . Ale ten tapucír jde celkem dobře akorát pozor na dva šroubky ( na každé straně jeden) z boku u skla , jsou pod tou krycí lištou boku okna .......... nevím jak to líp popsat , ale přijdeš na ně
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Stejnej problém klika zadních 5 dveří u kombi. Rozdělal jsem to a úplně zarezlá osička kliky. Musí se dost opatrně vyrazit, jsou tam 2 ségorvky a je fest zarezlá a vše je z UH!!!!!!!! Soudruzi z Koreje tady trochu šetřili.....
Udělal jsem novou osičku z tuším 4mm mosaznýho svářecího drátu a klika maká jak "barevná" a nemám problém už druhou zimu
Udělal jsem novou osičku z tuším 4mm mosaznýho svářecího drátu a klika maká jak "barevná" a nemám problém už druhou zimu
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se do toho min. víkend pustil...nejprve jsem zkusil promazat zvenku.....trochu to povolilo,ale klika se pořád nevracela....pak jsem se teda rozhodle, že sundám tapecírunk a opravím to zevnitř, ale ouha.....vyšlouboval jsem všech (asi) 8 plastových šrouknu u spodu dveří, takže šlo s tapecírunkem hýbat, ale co dál??? po delém obvodu okna je jen plast a nějaké šrouby na povolení,aby to šlo sundat nikde. A nechci s tím nějak extra klítit,abych tam něco neutrhl...
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza