Leganza

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět

Jaký je podle vás nejlepší druh paliva???

Benzín
31
46%
LPG
22
32%
Nafta
10
15%
jiny
5
7%

Celkem hlasů: 68

whisky22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od whisky22 »

Mna stal cca 600 Sk
"Milan" Leganza 2,0 CDX full vybava, color 69U, LPG Lovato-Lovtec, model98, 183000 km + Babetta r.1995
Reklama

Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Cena je pro me ted bohuzel vysoka...zatim si vystacim s tim kozenkovym namotavacim...ten vim,ze mi vyhovuje...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Whiskino Ty potvoro já myslel že sem frajer a zatím sem druhej ale taky frajerObrázek To Goosíku to se nejdřív namočí na 10 min.do teplé vody,natáhne na volant a tou šnúrkou se to utahuje ale bolej s toho prsty no ale jak sem psal výsledek paráda jo a cena 600 skObrázek
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

peha:No hele s tim namotavacim aspon nebude takova prace,ale o tomhle budu do budoucna premyslet...ja jen doufam,ze na to bude cas...pac nejsou ani finance ani cas... :cry:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No já mnel štestí protože kdyby mi to vokno ruplo dřív než sem koupil potah tak bych ho tam taky nemnel protože i u nás vždy rozhodují finance hold asi tady na fóru nejsme boháči ale chvála bohu normální a správní lidičkovéObrázekJenom by se nám občas mohlo polepšit aspoň na chvílku Obrázek
mars2

Příspěvek od mars2 »

moc pekne šikula, kde se ten potah da koupit :D :D :D
Slam

Příspěvek od Slam »

whisky22 píše:to -peha-

mame rovnaky vkus. Obrázek
No a na muj vkus tam chybi to tvarovani pro prsty (a odpovidajici napis 8)), co tam mam treba ja (a to jsem ani nemusel nic namacet): ;)

Obrázek
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Teda já nevím ale mám radeji hladký volant lebo pred tým som mal (ješte ho vozím v kufru) tvarovaný ale nesadol mi tak som to urobil takto jo a keby som mal taký kožený tak by som si vískal a nedal na neho nič ale bohužial som mal len tu umelinu :lol: :lol: :lol: Jinak to funguje tak ako píše v návode ráno nebol volant studený a včera keď my opravovali okno tak bola na slnku a vážne sa nezohrial a nešmíká proste som 100% spokojený :lol: :lol: :lol:Jo a tvarovanej mám v mojej hasičckej kráske(jinak bol drahý ako čert) :lol:

Obrázek
mipo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mipo »

Kde sa dá kúpiť?
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No me vyhovuje kdyz je volant tvarovanejsi a mekci... :lol: Presne jako kdyz na nej namotam tu kozenku... :lol:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Však na stretku vyskúšáš môj a uvidíš aký je mekký a príjemný do ruky :lol: :lol: :lol: Už som za tých pár rokou mal veľa poťahou na volantoch ale tento je síce najdrahší(pokud nerátam tuningový v oplíku a vlastnú výrobu v R-Cupé)tak je najlepší a po dlhom uvažování a to po nakúpení 3 poťahov som sa prehovoril na tento a špica :lol: :lol: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Vyzkousim...a ty vyzkousis ten kozenkovej pokud uz bude...nemam vubec ted na nic cas... :cry:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Jo hele mas u Legy vzadu drzaky na piti???
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Kdéé veď ja sedím vpředu a abych pravdu řekl tak vyadu sem byl dvakrát jednou sem umýval okno a podruhý sem tam dával kamaráda tedy takovýho lebo my máme vždy v autách maskota no a tenhle je stilový :lol: :lol: :lol: Ješte jednou kde sou ty držáky :?: :?: :?:

Obrázek
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

To ja prave nevim kde maji byt...v clanku o Leganze jak je tu tak je to psany...ale asi byli na zakazku... :cry:
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“