Paráda....tak to pojedu za tebou a když otevřeš kufr, tak budu mít otevřený okýnka i kdyby byla vánice
Daewoo sraz jaro 2007 [Baldovec] - termín srazu 5.-6. května
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Program jsem ještě neuveřejňoval, ale viděl bych to podle počasí asi na výlet někam po okolí - Macocha, Sloup apod...LIFELIKE píše:Ospravedlňujem sa vopred, že som nečítala komplet všetko, ale aký máte program v nedeľu???
Uvažujem, že keby bolo brutálne pekné počasie, tak by som si urobila výletík do zahraničia .
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
A prečo nie, ak by bolo pekne, tak by to za to stálo, nie???JRD McLAREN píše:predcalen xesh stihnut prist ..
Ale asi by som si mala nalepiť už ten znak chevroletu, že?? Ešte stále ho mám doma v šuflíku
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
prijel si v pul 9 kamo, to uz chci byt minimalne u JihlavyTomáš píše:V 6 hod v Průhonicích ? Proč tak brzo , za 3 hodˇky jsme v Baldovci i s kouřpauzou. Já rodinu v 5 nevytáhnu ani heverem . Vloni jsme jeli tuším nějak po sedmé .......
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
a co kdyby sme zase usporadali mensi bazar jako vloni, mam nejake dily na prodej
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Neboj, to přijde. Milosh dá reklamu na úvodní stránku Daewoo clubu, rozešleme hromadnýho maila a bude. Navíc je ještě víc jak měsíc čas...Vojta píše:Zatím je to s přihláškami nějaké "pochabé". Nejdřív dotazy, kdy už konečně a teď jen pár skalních. Co je s Vámi, lidi?
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Určitě uděláme, Slávku.Slavek píše:a co kdyby sme zase usporadali mensi bazar jako vloni, mam nejake dily na prodej
Nexia² project
Vojta píše:Zatím je to s přihláškami nějaké "pochabé". Nejdřív dotazy, kdy už konečně a teď jen pár skalních. Co je s Vámi, lidi?
mozno niektory su natom tak ako ja.
nechcem byt za osla.Teraz tu vykrikovat ze uz som tam, ked fakt netusim co bude o mesiac.pridem, ak mi to cas aspon trosku dovoli urcite pridem aj s priatelkou. zrejme iba na sobotu tak ako minuly rok. pretoze vikend predtym skolenie. tak asi nebudem moct byt dva vikendy po sebe prec
ExLanos
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
no uz sem to psal i jinam vubec nevim jestli nakonec prijedu.nejak mi chybi posledni dobou penize a navic nevim co bude. mlada je v ten den v praci tak tam budu sam s prckem takze si s vami moc nepokecam a nebude ani moc cas.v pripade ze by melo byt nejak super hnusne tak me jima hruza ale myslim ze takovou smulu snad mit nebudem.takze nic nevim a do 14 dnu se to snad objasni.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Byl bych moc rád, kdybys přijel! Kdyžtak se domluv s Petrem a přijeďte jedním autem,ne?palikx píše:no uz sem to psal i jinam vubec nevim jestli nakonec prijedu.nejak mi chybi posledni dobou penize a navic nevim co bude. mlada je v ten den v praci tak tam budu sam s prckem takze si s vami moc nepokecam a nebude ani moc cas.v pripade ze by melo byt nejak super hnusne tak me jima hruza ale myslim ze takovou smulu snad mit nebudem.takze nic nevim a do 14 dnu se to snad objasni.
Nexia² project