ranný šok-všetky auta pokryté vrstvou prachu
Moderátor: Blue Lanos
Taky jsem dnes byl v práci a když jsem přišel k autu, jen jsem koukal na hroudu špíny. Současně jsem měl radost, protože jsem včera chtěl jít do myčky, ale byl jsem statečnej a proto hlásám : VYDĚRŽAJ PIONĚR !!!! Zima už pomalu končí a auto se má po zimě umýt!!
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Reklama
No tak jsem dneska dal auto do mycky,vystal jsem tu frontu a predemnou stala moc hezka slecna v moc hezkym zelenym Lanosu... Tak jsem aspon cekal prijemne...a auto je konecne cisty...ten pisek byl desnej...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
tempo pastu na metalizu nedoporucuju, radci jemnou lestenku tu jak se rozlestuje lak po nastrikani, maj ji v kazdy prodejne autolaky a prodava se na gramy tak nepotrebujes kupovat celou tubu
Toho pisku sem mel celi oci po tom co sem zapnul vetrak, malo toho ze auto bylo flekaty tak jeste i ve vnitr cela palubka
Toho pisku sem mel celi oci po tom co sem zapnul vetrak, malo toho ze auto bylo flekaty tak jeste i ve vnitr cela palubka
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
prach
....tak u mě v Praze nakonec taky - jinak takový písek otestuje vzduchový filtry - alias mokré " bavlňáky " jsou původem pro Dakar - potřebovali něco účinnýho na písečný prach - super smirgl
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico