Pískanie palivového čerpadla
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Pískanie palivového čerpadla
Ahojte,potreboval by som poradit.Kúpil som si nexiu 5-dverovú 1,5GL a dosť mi píska palivové čerpadlo .Ide v pohode a aj ten pán od ktorého som to kupoval vravel ,že jemu to píska už asi 5 rokov .Mali ste už niekto také problémy???
- Reklama
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
Neviem aký piskot to má.Každé čerpadlo počuť .ak dobre píska tak ho pošli do filharmonie.Tažko radiť ked zvuk nepočujem.Čerpadlo ak je hlučnejšie tak i jeho životnosť je nižšia.
Naposledy upravil(a) dedo.miki dne sob bře 24, 2007 08:56, celkem upraveno 1 x.
Nevím jak u Nexie, ale u Matíze (služebního) začalo pískat a jezdilo se s tím ještě asi 5000 km až dopískalo. To samé potkalo i druhého služ. Matíze zhruba asi po ujetých celkových 60000 km. Já na svém soukr. Matízu mám najeto 75000 km , je sice trochu hlučnější, ale nepíská. Pokud začne, budu měnit
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
čerpadlo
....to Brousek dobrý názor - pokud začne naříkat blíží se jeho konec - je dobré začít schánět nový a to " originál " aspoň ti dal časovou rezervu - dobrá adresa : czdrafel@volny.cz original díly a možnost 20% slevy za odkaz na náš servr - čerpadlo počitej okolo 3,5tis. Kč...
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
čerpadlo
....to dedo-miky dostatečně jsem se vyučil ( Tempo - servis, a kuláky řízení neoriginál a ani nepasoval kónus při demontáži jsme je drželi sykama - vydržely 4tis - celkem geometrie 3 800 Kč )....prostě originál je originál - navíc hodně levných dílů pochází PL a tím je řečeno vše....
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
díly
....jo jasně - beru dedo-miky, dělal jsem loni přední nápravu spodní kuláky ramen a na spojovačce řízení taky bohužel, vzal jsem za ně a nebylo co řešit - jinak original GM mi doporučil palikx - jeho zkušenosti....
měte se fajn
měte se fajn
serpico
serpico
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
hmmm..
no tazko radit..ked zvuk na nete nepocut ..
..a co sa tyka kupy noveho cerpadla..
tak sa montovali od 3-och firiem.. a jedno znich bolo nezamenitelnee..
..len to ti fcul bez pohladu do katalogu nepovim ze kereeee...
no tazko radit..ked zvuk na nete nepocut ..
..a co sa tyka kupy noveho cerpadla..
tak sa montovali od 3-och firiem.. a jedno znich bolo nezamenitelnee..
..len to ti fcul bez pohladu do katalogu nepovim ze kereeee...
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov