MP3 přehrávač UNI 12V
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Ivos -> pre usb mam vstup na radiu . A pre mp3 prehravace a diskmeny by som si radsej spravil vstup cez cinche. Je to jednak lacnejsie ako som uz spomenul a neporovnatelne kvalitnejsie riesenie. Ale chyba tomu ten cveng dalsej hracicky v aute . Samozrejme pre tych co striedaju auta castejsie nez ponozky je to asi uzitocne, ale asi by som radsej s mp3 prehravacom nosil sluchadla nez toto. Mimochodom mp3 prehravac som prestal pouzivat potom co som zacal pouzivat mobil s pamatovou kartou a headsetom.
- Reklama
MP3
pro PPP.To je právě o tom že my v rádiu ten vstup USB nemáme. Ivoš psal že má rádio starší ale dobrý a já mám koupený spolu s autem rádio s CD ale MP3 neumí.A protože je v záruce(jak auto tak rádio)tak nějaký tahání kabelů pájení a podobné akce bohužel ne.Já osobně zase nějaký HI-FI v autě mít nemusím ale jako dost dobrá zvuková kulisa to je v pohodě použitelný.hoj.
MP3
Já jsem to koupil v EVA cz je to na Mělníku.Ale zadej si do vyhledávače EMGETON MP3 Wireless Carpack 1 nebo TREKSTOR enjoy now.Já nevím jestli EVA cz.posílá i na Slovensko.Oba dva tyto výrobky jsou stejný.To co si objednal IVOŠ tak podle obrázku nemá tu hlavu výkyvnou.Ještě, EVA cz.je obchod kde mají od ledniček po sekery a televize takže to není žádnej specializovanej obchod.Ale na naše poměry vcelku levnej.Jsem přesvědčenej že to u Vás bude taky.hoj
Pokud ma ten tvuj mobil normalni audio line-out vystup (jako ma treba moje Nokie ), tak myslim, ze to neni problem, viz schema:Goose píše:Ivoš:Chlape hodis mi sem na to odkaz???Ani jsem nevedel,ze neco takoveho existuje,myslis,ze tam pujde pichnout i mobil???Mam SE W850 a ze bych tam tu hudbu ladoval z telefonu...
BTW bracha bude mit narozky, takze diky za perfektni tip.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
TEAC MP-FM-101
Jinak pro zajimavost jsem nasel jeste 3. konstrukcni variantu... a je i nejlevnejsi:
http://shop.computershop.cz/eshop/defau ... tiid=36785
http://shop.computershop.cz/eshop/defau ... tiid=36785
přehrávač 12V
Asi tak po 14ti dením používání se mi tento přístroj líbí ještě víc než když jsem ho koupil.Jenom musím ještě provést vyrovnáhí hlasitosti.Mám na USB disku výběr všeho možnýho a někteří jsou o něco tišší. hoj.
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
pik: zajímavá myšlenka s tou hlasitostí, už mně to taky delší dobu leží v hlavě. Nevíte někdo jak to udělat ? Mam asi 9 GB hudby na hadru a používam na přehrávání i grabování iTunes. Průšvih je s tim, že každá písnička má jinou hlasitost. Ručně nic moc dělat nechci, kdysi jsem myslim experimentoval s LAME. Prostě spustim program, nastavim adresář, necham ho tejden chroustat a pak budou všechny písničky stejně hlasitý vč. zachování tagů a podobbně. Neví někdo o něčem ?
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Ta funkce se jmenuje "NORMALIZE" - ale vetsinou se myslim pouziva, kdyz to do MP3 prevadis. Mozna existuje soft, ktery to dodela dodatecne (i kdyz pochybuju, ze bez rekomprese) a kdyz ne, tak to hold prozen pres konvertor MP3 jeste jednou se zapnutou touhle funkci, na poslouchani do auta to bude stacit a budes mit vsechny skladby nejen stejne hlasite, ale i ve stejnym bitrate apod.Krtek píše:pik: zajímavá myšlenka s tou hlasitostí, už mně to taky delší dobu leží v hlavě. Nevíte někdo jak to udělat ? Mam asi 9 GB hudby na hadru a používam na přehrávání i grabování iTunes. Průšvih je s tim, že každá písnička má jinou hlasitost. Ručně nic moc dělat nechci, kdysi jsem myslim experimentoval s LAME. Prostě spustim program, nastavim adresář, necham ho tejden chroustat a pak budou všechny písničky stejně hlasitý vč. zachování tagů a podobbně. Neví někdo o něčem ?
hlasitost
Re KRTEK+SLAM:Před malou chvilkou jsem to vyrovnání hlasitosti provedl jde to přímo tam kde máš soubory s hudbou.Program se jmenuje MP3Gain 1.2.5 je to FREEware existuje česky.Neumím přidat odkaz ale stačí zadat název programu do vyhledávače(nepodíval jsem se jestli tam byla i slovenština to pardon).Provede to analýzu a potom vyrovnání hlasitosti.Soubor 512MB(že neuhodnete jak mám velikej USB disk) trval asi 20minut .hoj