Vojta píše:Přidej nějakou tu hodinku na defekty a blouděnímilosh píše:...... dalnicni most sem videl minule takze rovnou UL-Praha-Baldovec - 3hodky kdyz to pude.
Daewoo sraz jaro 2007 [Baldovec] - termín srazu 5.-6. května
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
jj, ale to je skoro 2 mesice jeste casSlavek píše:To Milosh: zase v 06:00 na stejny pumpe?????
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
No já jsem loni vyjížděl v 8 hodin a když připočítám bloudění okolo Macochy , tak jsem byl na srazu v půl 12, což bylo dle orgána Ivana akorátGoose píše:No hele ja se pridavam k PCE...takze vy z PCE a okoli,kde a v kolik mam byt???
Takže bych to viděl sraz v půl 8. A místo bych navrhoval parkoviště u prodeje Hyundai v Dražkovicích. Je to z Pardubic směrem na Chrudim u kruhovýho objezdu.Kdyžtak bych ti dal na sebe kontakt na mobil a navedl tě.
Co ostatní Pardubáci a další,co pojedou přes Pardubky?
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
No hele snad bych to nasel no...a jak pojedete pak z Pardubic na Baldovec???Po E442 a pak po E461???Ja jen,ze tu E442 znam tak bych pockal nekde na ni a dal bych vedet kde jsem...v PCE jsem jeste nebyl,takze abych tam nebloudil...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
No viděl bych to asi na cestu přes Chrudim (nebo Holice, to je jedno) do Vysokého Mýta, kde se napojíme na E442.
Jestli pojedeš teda přes Hradec Králové, tak by se možná přidal Slam, jetli pojede a spicha bychom si mohli dát třeba ve Vysokém Mýtě u Lidlu...to je hned u toho hlavního tahu na Brno.
Jestli pojedeš teda přes Hradec Králové, tak by se možná přidal Slam, jetli pojede a spicha bychom si mohli dát třeba ve Vysokém Mýtě u Lidlu...to je hned u toho hlavního tahu na Brno.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
pojedu asi omerknout tu pumpu uz sem tam davno nebylmilosh píše:jj, ale to je skoro 2 mesice jeste casSlavek píše:To Milosh: zase v 06:00 na stejny pumpe?????
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW