Chladič
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Chladič
Potrebujem novy chladic, pozeral som na autodilykrc.cz, aky je rozdiel medzi chladicom s AC a chladicom bez AC? Chladic s AC je chladic klimy a chladic bez AC je motorovy chladic, alebo ako to je? Inak nema niekto skusenost s utesnovacom chladica? Ide o take granulky.. Utesni to dobre tecuci chladic? dik
- Reklama
Já vím že tady zase rozvířím diskusi ale já nedoporučuju žádné utěsňovače chladiče to je strašný svinstvo který sice zacelí díru a přestane utíkat nemrzka ale už sem opravoval spoustu motorů do kterejch to někdo nalil a je to něco strašnýho co to udělá s vodním systémem na starejch chladičích který už sou třeba trochu zanesený se stává že půl chladiče přestane být průchozí to samé radiátor topení spousta malých chladících kanálů v hlavě na kterých už je po letech slabá vrstva vodního kamene tam všude se to usadí a pak motor přestane chladit tak jak má a je to potom skoro na novej motor protože to z toho nejde nijak dostat . Zrovna jednoho takovýho Matize máme v práci fakt bych to nedělal je to opravdu svinstvo mám s tím skušenosti . Jinak rozdělení chladič s AC a bez znamená že sou to oba jen vodní chladiče jen ten s AC je větší protože auto s klimou potřebuje víc vody a větší plochu chladiče aby se uchladilo než auto bez klimy jinak chladič klima je samostatný
-
Re: Chladič
ked som kupil vlani moju nexiu tiez som potom zistil ze chladič tecie a kolega mi poradil stop leak HOLTS nalial som to a zatial je to v pohode uz rokBady píše:Potrebujem novy chladic, pozeral som na autodilykrc.cz, aky je rozdiel medzi chladicom s AC a chladicom bez AC? Chladic s AC je chladic klimy a chladic bez AC je motorovy chladic, alebo ako to je? Inak nema niekto skusenost s utesnovacom chladica? Ide o take granulky.. Utesni to dobre tecuci chladic? dik