Kontrolka rezervy a okénko u řidiče???
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Kontrolka rezervy a okénko u řidiče???
Ahojte potřeboval bych poradit mám NUBIRU combi 1.6. a mám problémy s otevíráním a zaviráním okna ve dveřích u řidiče (je na elektriku) - zasekáva se, někdy vůbec nejde zatáhnout. Opravoval jste to už někdo (a jak ) nebo jak na ten systém.
Nefunguje mi kontrolka na přístrojové desce pro rezervu. Měnil jsem žárovky v přístrojové desce a kontroloval jsem i žárovku pro rezervu a je O.K. -> nevíte v čem můžebýt problém
Dík za info
Nefunguje mi kontrolka na přístrojové desce pro rezervu. Měnil jsem žárovky v přístrojové desce a kontroloval jsem i žárovku pro rezervu a je O.K. -> nevíte v čem můžebýt problém
Dík za info
- Reklama
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
no ta kontrolka nesvieti ani mne som prezrel cele a problem asi v nadrži v čidle a tak som to nechal tak ked klesne dotankujem. Idem na LPG takže často to nieje. S tým oknom je to ako v NEXII najdi niekde to je . Su problemove tie vodiace dražky ak motor je OK
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Mne na lanose pomohla iba vymena celeho mechanizmu. Ak je elektromotor OK, staci naozaj len ten mechanizmus, stoji +-600 Skk (na lanos). Problem je v tom, ze vodiace drazky su uz vybehane a sklo sa vzpriecuje. Radsej to vymen, mne okno zliezlo dole a hore uz nechcelo. Musel som rozobrat dvere a rucne mu "pomoct".
Cela vymena trva asi 15-20 minut a zvladne to aj priemerne zrucny clovek, ktory vie, ze skrutkovac sa nepouziva na prepichovanie dierok na opasku
Cela vymena trva asi 15-20 minut a zvladne to aj priemerne zrucny clovek, ktory vie, ze skrutkovac sa nepouziva na prepichovanie dierok na opasku
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
Tomáši, kontrolka stavu paliva na Nubiře je nastavena tak, že svítí opravdu hodně pozdě, tak mnozí se slabšími nervy ji nikdy neuvidí svítit funguje tak, že kromě plováku (pro měřák) je tam odpor (termistor), který se chladí o benzín. Když se vynoří z benzínu ohřeje se, změní odpor a kontrolka svítí. Když jsem tento systém zkoušel asi před 2 lety, jel jsem s ručičkou na "0" asi 80- 100km a teprve pak v zatáčkách se začal kontrolka rozžínat. Pak jsem do nádrže dostal asi 58 litrů, tedy tam bylo asi 4-5 litrů.
Ale Tomáši kotrolka paliva se tu už zcela jstě řešila, a stahování oken taky, než založíš nové téma dej nejdřív hledat a pročti vše co je o problému napsáno
Ale Tomáši kotrolka paliva se tu už zcela jstě řešila, a stahování oken taky, než založíš nové téma dej nejdřív hledat a pročti vše co je o problému napsáno
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
to tak funguje??? ta nohol som ja dvíhať plavak!! to jedosť blbý system s tým odporom
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
já vím Richarde , ale to vše chtěl vědět Tomas a né já Tomáš , Tomas by si měl upravit nick name ...... bude se to jinak plést.....Richard píše:Tomáši, kontrolka stavu paliva na Nubiře je nastavena tak, že svítí opravdu hodně pozdě, tak mnozí se slabšími nervy ji nikdy neuvidí svítit funguje tak, že kromě plováku (pro měřák) je tam odpor (termistor), který se chladí o benzín. Když se vynoří z benzínu ohřeje se, změní odpor a kontrolka svítí. Když jsem tento systém zkoušel asi před 2 lety, jel jsem s ručičkou na "0" asi 80- 100km a teprve pak v zatáčkách se začal kontrolka rozžínat. Pak jsem do nádrže dostal asi 58 litrů, tedy tam bylo asi 4-5 litrů.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
No já Tome předpokládal, že je Tomas Tomáš a ne Tom jako ty
já vím Richarde , ale to vše chtěl vědět Tomas a né já Tomáš , Tomas by si měl upravit nick name ...... bude se to jinak plést.....
A myslím, že dva nezávislé systémy na kontrolu množství paliva jsou fajn ne
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
Re: Kontrolka rezervy a okénko u řidiče???
Prosím o radu ,
už dvakrát sa my stalo , že pri jazde do kopca (10%stúpanie) my kontrolka paliva ukáže nulu.tam zotrva dovtedy , než auto odstavím a neskoršie naštartujem a ručička polivomeru začne pomaly stúpat. Potom ukazuje dobre.ˇ
Prosím o radu , čo to spůsobuje a ako to mozem odstranit.
Ďakujem. montyjack
už dvakrát sa my stalo , že pri jazde do kopca (10%stúpanie) my kontrolka paliva ukáže nulu.tam zotrva dovtedy , než auto odstavím a neskoršie naštartujem a ručička polivomeru začne pomaly stúpat. Potom ukazuje dobre.ˇ
Ďakujem. montyjack
- koniQ
- Bydliště: Most pri Bratislave, okr. Senec (4km do BA, 17 km do SC) pakáreň
myslim ze to suvisi s tym co hore pisali chalani ako funguje ten odpor na plavaku a ked ides do kopca tak sa benzin preleje a rozsvieti sa kontrolka a ked zas nastartujes pumpu si cucne trosku zviri hladinu a kontrolka zhasne,montyjack píše:Prosím o radu ,
Ďakujem. montyjack
Chevrolet Orlando white 1.8 LTZ, ALU 225/50R17, nove od 9/2011, kúpene 11/14 pri 69 000 km, od 72 000 km LPG Tartarini, 54 L nadrz, 3/17 125 000 km
blue Nubirka S 1.6 16V ,r.v.: 1997, bez klimy a ABS, LPG - Tartarini, od 15.3.2017 odpočíva vrakovisku v Bernolakove 330 000 km.
blue Nubirka S 1.6 16V ,r.v.: 1997, bez klimy a ABS, LPG - Tartarini, od 15.3.2017 odpočíva vrakovisku v Bernolakove 330 000 km.
Čo mám kúpiť , aby to fungovalo na 100% ?
Ďakujem , montyjack.
Ďakujem , montyjack.
- Dimco Nubira 97
Nové auto ja sa ručičkou neriadim. Pokiaľ nejdem na dlhú cestu a nesvieti rezerva jazdím veselo a keď začne, tak natankujem pumpy sú na každom rohu dneska. A to tankujem len na Shell-ke 100-ku a aj tak s tým nemám problém...montyjack píše:Čo mám kúpiť , aby to fungovalo na 100% ?
Ďakujem , montyjack.
Daewoo Nubira 1.6 SX 106hp :)
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
Otieckova Epica 2.0 VCDI 110kW v mojom užívaní aby ste ma toľko nehanili :D
Seat LEON 1.4 TSI
minulý týždeň som nemohol naštartovať a pritom kontrolka paliva nesvietila. Natankoval som a auto som naštartoval.
Na kontrolku sa nedá spoľahnúť!
Na kontrolku sa nedá spoľahnúť!