Sedadla v Nexii
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Sedadla v Nexii
Čaute chalalni.
Mám už dosť vysedene sedadlo, ale to možno väčšina z Vás. Alebo nie? Iba moje je taký vrak? Predchádzajúci majiteľ rád čo to zjedol a ta váha dala sedadlu zabrať. Keby len sedadlu. Ja teraz mám pod zadkom vankúš aby ma bolo s poza volantu vidieť.
Až budem mať na to financie tak by som si chcel kúpiť nejaké iné. Ak keď s iného auta, lebo tie Nexiacke sú dosť mäkké a už keď tam budem nejaké dávať tak nech sú riadne výškovo nastaviteľne, lebo tie čo mám , tak na nich nastavenie výšky nestojí za nič.
Tak ak viete poraďte z akého typu auta by mohli pasovať, alebo aké odporúčate. Ja si myslím že by mohli pasovať napr. z Opla Astra , alebo VW Golf III.
Dik.
Mám už dosť vysedene sedadlo, ale to možno väčšina z Vás. Alebo nie? Iba moje je taký vrak? Predchádzajúci majiteľ rád čo to zjedol a ta váha dala sedadlu zabrať. Keby len sedadlu. Ja teraz mám pod zadkom vankúš aby ma bolo s poza volantu vidieť.
Až budem mať na to financie tak by som si chcel kúpiť nejaké iné. Ak keď s iného auta, lebo tie Nexiacke sú dosť mäkké a už keď tam budem nejaké dávať tak nech sú riadne výškovo nastaviteľne, lebo tie čo mám , tak na nich nastavenie výšky nestojí za nič.
Tak ak viete poraďte z akého typu auta by mohli pasovať, alebo aké odporúčate. Ja si myslím že by mohli pasovať napr. z Opla Astra , alebo VW Golf III.
Dik.
- Reklama
Dej tam z Opel calibra, a to pro spolujezdce, co ti zbude mi pak venuj
Taky ho mam dost vysezeny.
Taky ho mam dost vysezeny.
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Calibra snad půjde a má vynikající sedačky. Nebo zkus Kadetta GSi,.
Já bych si letos ještě rád koupil sportovní sedačky (Sparca nebo něco na ten způsob)
Musí se vyměnit lyžiny aj., ale bude to super a ještě navíc s vícebodovým bezpečnostním pásem... Jenže mi chybí těch 14.000 Kč na ty dvoje sedačky
Já bych si letos ještě rád koupil sportovní sedačky (Sparca nebo něco na ten způsob)
Musí se vyměnit lyžiny aj., ale bude to super a ještě navíc s vícebodovým bezpečnostním pásem... Jenže mi chybí těch 14.000 Kč na ty dvoje sedačky
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ještě k těm sedadlům: já se chystám na těch sportovních nešetřit, protože počítám s tím, že někdy časem, až si pořídím jiné auto, tak sedačky budou cestovat se mnou z auta do auta
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Se sedačkama je to navíc jako s postelí. Žádný odborník Vám nedoporučí příliš měkkou postel. Vždycky je lepší spíše tvrdší než měkčí.
Nexia² project
I zeny o tom vedi sveIvan píše:Vždycky je lepší spíše tvrdší než měkčí.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet