Ja myju (resp. nechavam si myt) tadyhle:V.Brousek píše:Ta tlaková myčka není špatná, ale pokud chceš mít auto dokonale umytý, košťátko tě nemine.

http://www.apen.cz/
..a kostatko k tomu nepotrebuju.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Ja myju (resp. nechavam si myt) tadyhle:V.Brousek píše:Ta tlaková myčka není špatná, ale pokud chceš mít auto dokonale umytý, košťátko tě nemine.
------------------------dedo.miki píše:Tam by som nechodil ved tam niesu žiadne baby.
Bugatti Veyron snad pozna i slepej, ne?mrk píše:no dnes ma potesilo toto: - modra je dobra !
no naschval kto vie co to je ???![]()
No, pise o modry barve - takze jsem tak nejak logicky usoudil, ze neobdivuje ty dziny toho pana v popredi (nebo jeho oci ci prouzky na bunde), ale spis barvu auta...dedo.miki píše:A ty si myslíš ,že sa pýtal na auto?[/img]
no som tu zaregistrovany vyse 3 roky a mam tu vyse 1900 prispevkov a bol som uz aj na nejakych zrazoch takze skor teba tu nikto nepozna ked si tu 3 mesiace a este ti mliecko kvapka po bradededo.miki píše:To auto uhádnu asi všetci ale jeho tu asi nikdo nepozná.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |