Prosím o radu. Velká spotřeba +-10 l.
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Ja mam psanou spotrebu 6.5L pri 90km, ale nejmin jsem jel za 7.3, pravda, bylo to pres 400kc po dalnici rychlosti cca 110-120km/h a pak zbylych 200kc po meste 50km/h, myslim ze to de, v lete dam i mensi spotrebu, az pojedem baldovectalat píše:raz som viezol taurusa automat.a nemožem na to povedať ani pol zleho slova.mimochodom v techničaku je spotreba pri 90km 6,2l má taku niekto z vas?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jak baldovec?milosh píše:Ja mam psanou spotrebu 6.5L pri 90km, ale nejmin jsem jel za 7.3, pravda, bylo to pres 400kc po dalnici rychlosti cca 110-120km/h a pak zbylych 200kc po meste 50km/h, myslim ze to de, v lete dam i mensi spotrebu, az pojedem baldovectalat píše:raz som viezol taurusa automat.a nemožem na to povedať ani pol zleho slova.mimochodom v techničaku je spotreba pri 90km 6,2l má taku niekto z vas?
nexia gtx 1,5 16V
Ja se take pochlubim se spotrebou,mam Legu chvili a najeto 240km a zatim mam spotrebu okolo 13 litru...coz je dost,ale je fakt,ze jezdim kratke trasy po meste,do prace to mam autem cca 2 minuty jizdy,asi se vratim na cestu do prace k MHD,takhle bych se na benzinu nedoplatil...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
to je taky auto pro reditele a na dalniciGoose píše:Ja se take pochlubim se spotrebou,mam Legu chvili a najeto 240km a zatim mam spotrebu okolo 13 litru...coz je dost,ale je fakt,ze jezdim kratke trasy po meste,do prace to mam autem cca 2 minuty jizdy,asi se vratim na cestu do prace k MHD,takhle bych se na benzinu nedoplatil...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Spotreba
Musim se podelit o dojmy !!!
Normalne hlavne jezdim v Praze kratke trasy (7km do prace) + sem tam na chatu apod. a spotreba je cca 8-8,5 l/100km! (A to radim cca max v 3500ot) + (nejmin spotreba byla 7,6 leto cesty na chatu)
Ted jsem byl v nemecku (pred cestou plna nadrz), 220km tam a 220km zpet a kdyz jsem byl zpet, najeto 450km a furt jeste ctvrtka nadrze!!
Rikam si sakra to je divne.... -> + dalsi popojizdeni po praze a po najeti 580km jsem bral 40l !!!!
Nereknu kdybych se do Nemecka loudal, ale na dalnici Praha-Plzen zadne loudani, prumer min 130km/h.... misty 140
Po okreskach pak samozrejme 90km/h
-> 40l/580km = 6,8 l/100 km !!!! CUMIM JAK UMIM !!!
Jsem netusil co na spotrebu dela "dlouha" cesta
Mejte se
Normalne hlavne jezdim v Praze kratke trasy (7km do prace) + sem tam na chatu apod. a spotreba je cca 8-8,5 l/100km! (A to radim cca max v 3500ot) + (nejmin spotreba byla 7,6 leto cesty na chatu)
Ted jsem byl v nemecku (pred cestou plna nadrz), 220km tam a 220km zpet a kdyz jsem byl zpet, najeto 450km a furt jeste ctvrtka nadrze!!
Rikam si sakra to je divne.... -> + dalsi popojizdeni po praze a po najeti 580km jsem bral 40l !!!!
Nereknu kdybych se do Nemecka loudal, ale na dalnici Praha-Plzen zadne loudani, prumer min 130km/h.... misty 140
Po okreskach pak samozrejme 90km/h
-> 40l/580km = 6,8 l/100 km !!!! CUMIM JAK UMIM !!!
Jsem netusil co na spotrebu dela "dlouha" cesta
Mejte se
spotreba ?
hlavne nemať ťažkú nohu !!!
Ja bežne tankujem za tisícku a to mi stačí na 400 Km ! Viem že mi nikto nebude veriť ale je to tak a nabehaných mám 207.000 Km. A niesom dôchodca !!!
Ja bežne tankujem za tisícku a to mi stačí na 400 Km ! Viem že mi nikto nebude veriť ale je to tak a nabehaných mám 207.000 Km. A niesom dôchodca !!!
Re: spotreba ?
Za tisícku? koľko litrov? .... akým štýlom jazdíš?ftaxi ds píše:hlavne nemať ťažkú nohu !!!
DAEWOO NEXIA DOHC 1996- moje 1. osobné motorové vozidlo
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006
CITROEN C4 Seduction 2010
Hyundai SANTA FE -T 2,4 16V 2006
Lambda sonda je potřeba měnit v okamžiku, kdy přestane lambdasondovat. Do té doby bych ji nechal být.
Proč ji taky měnit? Máš vysokou spotřebu? Cuká ti auto v otáčkách? Svítí ti kontrolka a vyhazuje to "údaje z lambdy mimo toleranci" nebo "údaje z lambdy se nemění"?
Pokud ne, tak buď rád a nech ji být. Pokud ano, tak přeměřit jak samotnou lambdu, tak vedení a slyšel jsem, že může být odprásklý i vstup na ECU.
Proč ji taky měnit? Máš vysokou spotřebu? Cuká ti auto v otáčkách? Svítí ti kontrolka a vyhazuje to "údaje z lambdy mimo toleranci" nebo "údaje z lambdy se nemění"?
Pokud ne, tak buď rád a nech ji být. Pokud ano, tak přeměřit jak samotnou lambdu, tak vedení a slyšel jsem, že může být odprásklý i vstup na ECU.
... nikdy v životě bych nechtěl hondu ...