Vzduchový filter
Moderátor: Blue Lanos
Vzduchový filter
ahojte matizáci.chcem sa opytat,či mi neviete poradit s výberom vzduchového filtra (športového).chcem tam už dat nejaký kvalitný.Máte s tým niekto nejaké skúsenosti???? a ozaj čo to cca stojí?
s pozdravom piterko
s pozdravom piterko
- Reklama
Re: Vzduchový filter
projdi si starší témata, o tomhle už toho bylo napsáno moc a mocpiterko píše:ahojte matizáci.chcem sa opytat,či mi neviete poradit s výberom vzduchového filtra (športového).chcem tam už dat nejaký kvalitný.Máte s tým niekto nejaké skúsenosti???? a ozaj čo to cca stojí?
s pozdravom piterko
Už bez Matesa
Re: Vzduchový filter
Koupil jsem v létě vzduchový filtr od fy:K&N - je to snad Americký a co je americký to je snad dobrý - vidíš to přece skoro v každým filmu.Ne vážně - musím uznat je to hned jiný poježdění.Vlastně je to přesně velká vložka jako místo toho starého a tak bez dodatečných úprav a za slušný peníze je poježděníčko...Nepamatuju si přesně kolik stál,ale snad do 1500kč.piterko píše:ahojte matizáci.chcem sa opytat,či mi neviete poradit s výberom vzduchového filtra (športového).chcem tam už dat nejaký kvalitný.Máte s tým niekto nejaké skúsenosti???? a ozaj čo to cca stojí?
s pozdravom piterko
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Kdo nezkusil nepochopí co je sportovní filtr...V.Brousek píše:Mě také připadá, že když umyji a vyčistím Matíze, že mi jede lepší. Je to prostě poježděníčko.
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
No pokial mas zasraty ten povodny papierovy a das tam sportovu vlozku, tak to je rozdiel......hlavne lepsi tah v nizsich otackach citit a u konusu by to malo byt naopak lebo skratis sanie, takze tam by mal byt lespi tah citelny vo vyssich otackach. Ja mam vlozku ale trochu poprerabane to mam ....No vela od toho necakajte....zmeni sa hlavne zvuk na hlbsi. Raketu ti to z auta nespravi.
A pokial vyfukom myslis iba koncovy tlmic tak to nic nespravi okrem zvukoveho prejavu. Iba ze by si dal rovnu ruru namiesto toho tlmica...to by ti pridalo tak 2 kone ale rachotu tak 5x viac
A pokial vyfukom myslis iba koncovy tlmic tak to nic nespravi okrem zvukoveho prejavu. Iba ze by si dal rovnu ruru namiesto toho tlmica...to by ti pridalo tak 2 kone ale rachotu tak 5x viac
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
filtr
...ještě k filtru tzv. omyvatelné KaN, JaR atd, budou lepší i při ceně okolo 1 500 - 1 800 jsou deklarovány na 100tisíc a víc...pokud se jedná o filtry do stávajícího sacího traktu - zlepší přechody - motor prostě lépe dýchá ( subjektivníé dojem ) - filtry tzv. kuželové ap. KaN, JaR aj. vyžadují úpravu odstranění stávajícího traktu ( odstranění ) a to následně vyžaduje vyladění na brzdě ( určení jaký průměr, velikost ap. )...
Osobní zkušenost pouze místo stavající vložky - ano je to lepší ( lepší průchodnost ) a předpokládám lepší čistící účinnost, právě pro impregnaci filtru stále mokrý....oproti suché filtrační vložce - čistící účinnost je dána velikostí - póreznosti filtračního papíru...
mějte se fajn
Osobní zkušenost pouze místo stavající vložky - ano je to lepší ( lepší průchodnost ) a předpokládám lepší čistící účinnost, právě pro impregnaci filtru stále mokrý....oproti suché filtrační vložce - čistící účinnost je dána velikostí - póreznosti filtračního papíru...
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Mas tu rouru k filtru nejakeho maleho prumeru...
Doporucuji Green a tohle...
https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=1421
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje