Ako vyberiem predné repro z Tica?
Moderátor: Blue Lanos
Ako vyberiem predné repro z Tica?
Vie my niekto poradiť,ako vymením originálne predné repráky v Ticu?
- Reklama
Re: Ako vyberiem predné repro z Tica?
dela se to pomerne dost blbe,je zapotrebi kratky krizovy sroubovak a hodne hubenou ruku, musis si lehnout na podlahu a tu ruku tam strcit a vse delat po hmatu,na strane u ridice se to dela hur,protoze je tam jeste mene mista... kazdy ten reprak je pridelany 2 srouby krizem, kdyz to odsroubujes tak uz jen musis rozpojit konektor na repraky,ten je asi 10cm kabelu od repraku... ten reprak ma prumer 10cm...Ludvo píše:Vie my niekto poradiť,ako vymením originálne predné repráky v Ticu?
Porod
Asi jsem manuelně nešikovnej nebo co, ale vyměnit repráky z Ticákča je vážně "porod".
No, kdybych byl zloděj, tak z těchhle vozítek repráky neberu.
Vono teda asi na druhou stranu není zas tak moc vo co stát.
10ti centimetrový repráky nejsou žádnej vodvaz.
Ale musím se pochlubit...zvládnul jsem je vyměnit.
No, kdybych byl zloděj, tak z těchhle vozítek repráky neberu.
Vono teda asi na druhou stranu není zas tak moc vo co stát.
10ti centimetrový repráky nejsou žádnej vodvaz.
Ale musím se pochlubit...zvládnul jsem je vyměnit.
Tico SX - krabička na kolečkách, ale moje.
-
Standartne tam jsou 15W prumer 10cm 4ohm.
Jestli je v prednich dverich stejne prostoru jako v tech zadnich taky se mozna mohli vejit. Mel jesm rozebrane jen zadni dvere.
Je fakt ze ten pristup neni ideal. Zada na zemi, nohy na strope a a rukou sroubujete nekde za rohem sroub. Navic tam byla sranda pajet protoze po puvodnim majiteli nekam zmizli konektory.
Jestli je v prednich dverich stejne prostoru jako v tech zadnich taky se mozna mohli vejit. Mel jesm rozebrane jen zadni dvere.
Je fakt ze ten pristup neni ideal. Zada na zemi, nohy na strope a a rukou sroubujete nekde za rohem sroub. Navic tam byla sranda pajet protoze po puvodnim majiteli nekam zmizli konektory.
-
No ja som niekde na Polskom fore videl,ze maju chalani vyrobený komplet nový panel na dvere a repro su odsadene,takže maju viac priestoru a dajú sa tam kludne vložiť aj 16 cm Ja mam vpredu elektr. okna a dava sa to dolu trochu blbšie,ale čo by som pre svojho "miláčika " neurobil ?
Pod tou plastovou prístrojovkou to hrá ako čínske rádio,nech tam dáte sonii ,alebo Bosse
Pod tou plastovou prístrojovkou to hrá ako čínske rádio,nech tam dáte sonii ,alebo Bosse
Daewoo Tico , r.v. 1996
souhlasím s woyta i když teda rádio poslouchám ale bohatě mi stačí to repro co tam je.nemám ani rád takové řidiče co je nejprve slyším a potom teprve vidím.Je sice pravda že hluchoněmí mohou řídit ale maj tam značku a někteří jsou na tom stejně jako ti hluší.Konkrétně švagr koupil seata namontoval zesáky subtovr a repro velikosti obecního rozhlasu a hrdě mi to přijel ukázat.Do kufru mu vleze menší taška na úlato nahoře nemuže nic dát já v ticu naložím třikrát více než on ale je pravda má muziku a každej se za ním otáčí a on bláhovej mysli že proto jak pěkně mu to hraje
-