Leganza

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět

Jaký je podle vás nejlepší druh paliva???

Benzín
31
46%
LPG
22
32%
Nafta
10
15%
jiny
5
7%

Celkem hlasů: 68

Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Samolepky jsou uz nalepene,ale moc nedrzi,asi je budu muset prejet nejakym bezbarvym lakem...
Obrázek

No me taky stve,ze je maska odrena a tak bych udelal asi to samy co ty a mozna i ten tahokov,pokud se teda muzu opicit... :lol: :lol: :lol: nebo jsem premyslel,ze bych sundal masku a listu nad osvetleni spz a cele to osmirgloval a nastrikal stribrnou barvou aby to ladilo k barve auta... ;) Jo a co vzit tu masku odlakovacem???Jen s nim sundat tu cernou barvu,ale aby ten odlakovac nesundal i ten chrom... :lol:
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Mne to šmirglování zabralo asi 15 min takže žádná dřina :lol: Vono to bylo hlavne proto že sem nejprve chtěl sundat masku a nastříkak to černý na černo ,ale jeden šroubek nejde povolit a tak sem ho nechtel urvat chtěl sem to nastříkat na aute ale to sem vyloučil abych nepodelal barvu na aute :lol: tak sem to začal šmirglovat že to jako namaluju štetcem no a tohle s toho vylezlo :lol: teďka jenom opravým to černý co zústalo mezi lyštama no a zezadu dám černej tahokov to proto aby nebylo videt chladič a držáky :lol: no a dole v nárazníku se my zdá ten otvor takovej prázdnej takže zase tahokov a bude :lol: :lol: :lol:Sory ješte ty nápisy sou pohodový -i -i -i -i -i
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No ja to budu muset taky nejak vyresit,ale mozna zkusim ten odlakovac,treba to pujde dolu... ;)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Slam

Příspěvek od Slam »

Goose píše:Samolepky jsou uz nalepene,ale moc nedrzi,asi je budu muset prejet nejakym bezbarvym lakem...
A proc sis to teda nenechal nastriknout rovnou na ty ramecky pod SPZ misto te nespolehlive samolepky? :?:
Goose píše:No me taky stve,ze je maska odrena a tak bych udelal asi to samy co ty
Mne se to teda moc nelibi, esteticky nevypada IMHO moc dobre kombinace svislych svetlych pruhu spolu s vodorovnymi, navic se uplne ztraci ta puvodni linie, kdy ten stred masky plynule navazuje na prolisy na predni kapote... Ale to je koneckoncu vase vec, i kdyz ja bych sve vozitko takto neznasilnoval... ;)
Naposledy upravil(a) Slam dne pon bře 05, 2007 15:46, celkem upraveno 1 x.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Nahodou takto na fotkach to vyzera ako vyzera ale v skutku je to pekne a hlavne odlisne od 4 kolegin mojej Legy :lol: Je to z nudze cnost lebo vyzerala zle no a toto jej pomohlo alespon do tej doby nez bude nova :lol: Jo ani nevidno ten tahokov ale vyzera skvelo lebo nevidno za maskou zamok a chladic a to same v otvoru naraznika,tym ze je cierny tak ho velmi nevidno ale skryva to co skryvat ma :lol: :lol: :lol: Je to skuska a predca zmena je zivot no a ja sa stale snazim odlisovat od inych lebo ten kus tunera je stale vo mne a experimenty su moje hoby :lol: :lol: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

To Slam:No hele az se ty samolepky sedrou tak si to tam asi nastrikam,udelam si sablonu,koupim barvu a zkusim to nastrikat...

Mam ted dalsi problem,vsiml jsem si v podloze nejaky diry,je tam vyzranej molitan a ta dira je cela hrozne mokra,nevim jestli se tam dostava vlhkost zespoda ale kdyz sem sahal a koukal na spodek tak jsem tam zadnou diru nenasel...musim na to kouknout znovu a pokud tam neco najdu tam to zadelam nejakym tmelem a prepatlam to takovym tim gumoasfaltem na ochranu podvozku,toho mi zbyl celej kybl jeste kdyz jsem delal podvozek na Skode 120 :lol: :lol: :lol:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

A kde máš tu díru pod nohami anebo kde :?: Jo a když tak si tam polož nejaký světlo a podívej se na to zdola ;) I když si osobne myslím že předchozí majitel tam neco vylil možná kyselinu do baterky nebo neco takovýho ;)
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

-peha- píše:Slamko otázečka jak si to myslel vakuově vytáhnout dost by mne to zaujímalo hlavne na velkej dulík na střeše a dveřích :lol: :lol: :lol: Jo a hlavne kde to delaj :D Jinak pánové to je zaujímavý že všechny Legy maj oškrabaný zrcátka ;)
Nejen Legy:-), ale i Nubiry..... ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jo já sem dneska repasoval zrcátka a naštestí neboli oškrábaný ale len na nich bola hnedá a modrá farba takže teraz sú ako nové :lol: :lol: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ta dira je primo pod nohama ridice,taky bych rekl,ze to byla kyselina od baterky,nejak se s tim poperu... :lol:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jo tak hlavne se podívej jestli tam není díra a radej trochu víc nadzvedni koberec a když to bude OK tak v pohode vysuš a do díry del nejaký kus filcu a potom kobereček a máš pokoj :lol: :lol: :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Ja uz do ty diry nacpal noviny a zatim tu vlhkost uspesne tahaj ven...zitra na to kouknu co je pricina problemu a nejak to vyresim,pokud objevim diru v podlaze tak to bude zly...ale na to to nevypada,kdyz do ty diry saham tak tam zadna dira neni...takze nevim odkud se to tam bere...ale snad to zitra vyresim...
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

Tak jsem dneska zkusil vycistit ty gumy vodici u oken a okna jdou o neco lepe nahoru ale porad jsou ztezka...
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Já sem je čistil a mazal mynulý týden a je to trochu lepší moje jede dobře spolujezdec je dolu rychlý nahoru jako spomalenej vlak (před tím sem ho musel tahat ručne takže je lepší)jedno zadní jede tak že se bojím že vyletí přez střechu a druhé no trochu pomalejší tak to sou moje okýnka :lol: ale v celku sem teď spokojenej jo vlastne moc blbostí delali ty ofuky teďkon to alespoň netahá a nehučí :lol:
Goose
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goose »

No ja se na ty okynka vykaslu asi,zadni fungujou paradne ale predni mizerne,stejne okynka nebudu moc pouzivat... :lol: :lol: :lol:
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“