zatmavovací fólie
Moderátor: Blue Lanos
zatmavovací fólie
cus jaké máte skušenosti s fóliema?co technicka a jak na ne reagujou policajti??díky
Daewoo Matiz- 0,8 stříbrná metla
- Reklama
Ahoj,
folie sice nemam, a vzhladom na to, kolko ludi dnes folie pouziva by to na STK alebo u fizlov nemal byt problem...Taktiez sa vravievalo pred casom, ze s foliami je problem prejst colnicou napr. do Rakuska (co uz asi dnes tiez celkom neplati...). Asi skor ked natrafis na nejakeho fizlika-hajzlika, ktory sa zacne rypat vo vsetkom od lekarnicky az po kvalitu brzd
Rado77
folie sice nemam, a vzhladom na to, kolko ludi dnes folie pouziva by to na STK alebo u fizlov nemal byt problem...Taktiez sa vravievalo pred casom, ze s foliami je problem prejst colnicou napr. do Rakuska (co uz asi dnes tiez celkom neplati...). Asi skor ked natrafis na nejakeho fizlika-hajzlika, ktory sa zacne rypat vo vsetkom od lekarnicky az po kvalitu brzd
Rado77
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Fólie na autě mám a jsem s nima spokojený. Je méně vidět do auta a nepraží tam tak slunko. S policajtama jsem zatím opletačky neměl. Ceny se pohybují kolem 4500Kč za celé auto i s atestem.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
no s atestem ja prave chci vedet jake problemy delaji neatestove folie nehodlam davat kolem 5 litru za folie chci koupit neatestove a jestli s nim budou problemy tak na ne kaslu!SkylineGTR píše:Fólie na autě mám a jsem s nima spokojený. Je méně vidět do auta a nepraží tam tak slunko. S policajtama jsem zatím opletačky neměl. Ceny se pohybují kolem 4500Kč za celé auto i s atestem.
-
- Kontaktovat uživatele:
Atestované folie mě na Matizu stály kolem 3500, už si přesně nepamatuju. To, že mají folie atest ještě neznamená, že jsou na autě legálně. Prakticky vždy jsou nelegální na předních bočních oken, protože tam je nařízena propustnost minimálně 75%, což je hodnota čirého skla. Tak si to přeber. Já jsem nikdy na STK ani hranicích problémy neměl. Měl jsem decentní zatmavení - propustnost 32%.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
no, od te doby, co je tu bodovy system - az tohle zacnou kosit cajti na vazno, tak bude mit hodne lidi fakt problem ...P3RF3KT píše:no jo ale tak za 5 litru to ma atesty obyčejny se daj sehnat do litraLotos111 píše:kamarad to ma ve fabii, stalo ho to cca 5000, nevim presne a s policemanama problemy nema...
a propos resil uz nekdo, jak folie ze skla dostat dolu?
ja se na to ptal jednou a chlapek se podival nekam jinam odkaslal a neco zamumla - teoreticky to jde no, zatim jsme to nedelali
ja jenom, jestli si ma zoufaly tuner pripravit prachy na preskleni auta
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
..no ja som foliu strhaval dole..
ale jde to blbje...
na skle ti ostane potom to lepidlo z folie..
..a umyvaj to dole acetonoom...alebo nejaky riedidlom..
take cmuhy jake narobiiisssshhhhhhh..ajajaaaaaaajj..
..ALE IDE TO...
ale jde to blbje...
na skle ti ostane potom to lepidlo z folie..
..a umyvaj to dole acetonoom...alebo nejaky riedidlom..
take cmuhy jake narobiiisssshhhhhhh..ajajaaaaaaajj..
..ALE IDE TO...
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
To mi nedá a musím se zapojit do debaty - onehdá jsem seděl u doktora a seděly tam dvě holky bavili se o autech.Ta jedna povídala že její přítel si chtěl na autě udělat folie jako zrcadlo (nevím typ auta) a aby se mu to lépe lepilo - zevnitř to šlo špatně a to nalepil zvenku.Efekt to mělo úžasnej - dovnitř bylo vidět jako do výlohy a zevnitř viděl sebe!!Tak ho docela pomlouvala jakej je to vůl.Nevím co je na tom pravdy,ale je to docela k pobavení...
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
neda se svitit, ono kazdy tuner laviruje na hranici vola, staci strasne malo ... a tvorivost ceskyho clovicka nekdy nezna mezi ...J.Bad píše:To mi nedá a musím se zapojit do debaty - onehdá jsem seděl u doktora a seděly tam dvě holky bavili se o autech.Ta jedna povídala že její přítel si chtěl na autě udělat folie jako zrcadlo (nevím typ auta) a aby se mu to lépe lepilo - zevnitř to šlo špatně a to nalepil zvenku.Efekt to mělo úžasnej - dovnitř bylo vidět jako do výlohy a zevnitř viděl sebe!!Tak ho docela pomlouvala jakej je to vůl.Nevím co je na tom pravdy,ale je to docela k pobavení...
to je takovy to - nevidim do nadrze, kolik tam zbyva, tak si prisvitim sirkou ... takovy lidi FAKT EXISTUJOU
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Svatá pravda
---------------------------jakub píše:neda se svitit, ono kazdy tuner laviruje na hranici vola, staci strasne malo ... a tvorivost ceskyho clovicka nekdy nezna mezi ...J.Bad píše:To mi nedá a musím se zapojit do debaty - onehdá jsem seděl u doktora a seděly tam dvě holky bavili se o autech.Ta jedna povídala že její přítel si chtěl na autě udělat folie jako zrcadlo (nevím typ auta) a aby se mu to lépe lepilo - zevnitř to šlo špatně a to nalepil zvenku.Efekt to mělo úžasnej - dovnitř bylo vidět jako do výlohy a zevnitř viděl sebe!!Tak ho docela pomlouvala jakej je to vůl.Nevím co je na tom pravdy,ale je to docela k pobavení...
to je takovy to - nevidim do nadrze, kolik tam zbyva, tak si prisvitim sirkou ... takovy lidi FAKT EXISTUJOU
Svatá pravda - lidská blbost nezná mezí-kdo to neviděl,neuvěří Vazoun"
Re: Svatá pravda
Ja mam folie stali ma 2500.Problem som zatial nemal.Iba sa horsie cuva v noci pokial nevies cuvat podla spatnych zrkadiel.
Re: Svatá pravda
c oto je za folie ze sou porad tak drahy u nas maj 200x50cm za 250,-