zatmavovací fólie

Moderátor: Blue Lanos

P3RF3KT

zatmavovací fólie

Příspěvek od P3RF3KT »

cus jaké máte skušenosti s fóliema?co technicka a jak na ne reagujou policajti??díky
Daewoo Matiz- 0,8 stříbrná metla
Reklama

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

kamarad to ma ve fabii, stalo ho to cca 5000, nevim presne a s policemanama problemy nema... :D :D
P3RF3KT

Příspěvek od P3RF3KT »

Lotos111 píše:kamarad to ma ve fabii, stalo ho to cca 5000, nevim presne a s policemanama problemy nema... :D :D
no jo ale tak za 5 litru to ma atesty obyčejny se daj sehnat do litra :lol:
Rado77

Příspěvek od Rado77 »

Ahoj,

folie sice nemam, a vzhladom na to, kolko ludi dnes folie pouziva by to na STK alebo u fizlov nemal byt problem...Taktiez sa vravievalo pred casom, ze s foliami je problem prejst colnicou napr. do Rakuska (co uz asi dnes tiez celkom neplati...). Asi skor ked natrafis na nejakeho fizlika-hajzlika, ktory sa zacne rypat vo vsetkom od lekarnicky az po kvalitu brzd :)

Rado77
Matiz 0.8 - predany, 8 rokov sluzil v podstate bez problemu
SkylineGTR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SkylineGTR »

Fólie na autě mám a jsem s nima spokojený. Je méně vidět do auta a nepraží tam tak slunko. S policajtama jsem zatím opletačky neměl. Ceny se pohybují kolem 4500Kč za celé auto i s atestem.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)

http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
P3RF3KT

Příspěvek od P3RF3KT »

SkylineGTR píše:Fólie na autě mám a jsem s nima spokojený. Je méně vidět do auta a nepraží tam tak slunko. S policajtama jsem zatím opletačky neměl. Ceny se pohybují kolem 4500Kč za celé auto i s atestem.
no s atestem ja prave chci vedet jake problemy delaji neatestove folie nehodlam davat kolem 5 litru za folie chci koupit neatestove a jestli s nim budou problemy tak na ne kaslu!
Ondras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ondras »

Atestované folie mě na Matizu stály kolem 3500, už si přesně nepamatuju. To, že mají folie atest ještě neznamená, že jsou na autě legálně. Prakticky vždy jsou nelegální na předních bočních oken, protože tam je nařízena propustnost minimálně 75%, což je hodnota čirého skla. Tak si to přeber. Já jsem nikdy na STK ani hranicích problémy neměl. Měl jsem decentní zatmavení - propustnost 32%.
|\/| /\ '|' | '/.

byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
jakub

Příspěvek od jakub »

P3RF3KT píše:
Lotos111 píše:kamarad to ma ve fabii, stalo ho to cca 5000, nevim presne a s policemanama problemy nema... :D :D
no jo ale tak za 5 litru to ma atesty obyčejny se daj sehnat do litra :lol:
no, od te doby, co je tu bodovy system - az tohle zacnou kosit cajti na vazno, tak bude mit hodne lidi fakt problem ... :lol:

a propos resil uz nekdo, jak folie ze skla dostat dolu?

ja se na to ptal jednou a chlapek se podival nekam jinam odkaslal a neco zamumla - teoreticky to jde no, zatim jsme to nedelali :lol:

ja jenom, jestli si ma zoufaly tuner pripravit prachy na preskleni auta :lol:
JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

..no ja som foliu strhaval dole..
ale jde to blbje...

na skle ti ostane potom to lepidlo z folie..
..a umyvaj to dole acetonoom...alebo nejaky riedidlom..

take cmuhy jake narobiiisssshhhhhhh..ajajaaaaaaajj..

..ALE IDE TO...
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
GHOST
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GHOST »

No a my sme mali problem zo zadným oknom. Jak to daval kamarát dole, zišli mu aj tie pasiky vodivé,na ohrev okna. 8)
Daewoo Nexia 1,5 GLX 16V 1996
ABS, ABG, El.okná, el.anténa,klíma
J.Bad
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od J.Bad »

To mi nedá a musím se zapojit do debaty - onehdá jsem seděl u doktora a seděly tam dvě holky bavili se o autech.Ta jedna povídala že její přítel si chtěl na autě udělat folie jako zrcadlo (nevím typ auta) a aby se mu to lépe lepilo - zevnitř to šlo špatně a to nalepil zvenku.Efekt to mělo úžasnej - dovnitř bylo vidět jako do výlohy a zevnitř viděl sebe!!Tak ho docela pomlouvala jakej je to vůl.Nevím co je na tom pravdy,ale je to docela k pobavení...:-)
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
jakub

Příspěvek od jakub »

J.Bad píše:To mi nedá a musím se zapojit do debaty - onehdá jsem seděl u doktora a seděly tam dvě holky bavili se o autech.Ta jedna povídala že její přítel si chtěl na autě udělat folie jako zrcadlo (nevím typ auta) a aby se mu to lépe lepilo - zevnitř to šlo špatně a to nalepil zvenku.Efekt to mělo úžasnej - dovnitř bylo vidět jako do výlohy a zevnitř viděl sebe!!Tak ho docela pomlouvala jakej je to vůl.Nevím co je na tom pravdy,ale je to docela k pobavení...:-)
neda se svitit, ono kazdy tuner laviruje na hranici vola, staci strasne malo ... a tvorivost ceskyho clovicka nekdy nezna mezi ...

to je takovy to - nevidim do nadrze, kolik tam zbyva, tak si prisvitim sirkou ... takovy lidi FAKT EXISTUJOU :lol:
Vazoun
Kontaktovat uživatele:

Svatá pravda

Příspěvek od Vazoun »

jakub píše:
J.Bad píše:To mi nedá a musím se zapojit do debaty - onehdá jsem seděl u doktora a seděly tam dvě holky bavili se o autech.Ta jedna povídala že její přítel si chtěl na autě udělat folie jako zrcadlo (nevím typ auta) a aby se mu to lépe lepilo - zevnitř to šlo špatně a to nalepil zvenku.Efekt to mělo úžasnej - dovnitř bylo vidět jako do výlohy a zevnitř viděl sebe!!Tak ho docela pomlouvala jakej je to vůl.Nevím co je na tom pravdy,ale je to docela k pobavení...:-)
neda se svitit, ono kazdy tuner laviruje na hranici vola, staci strasne malo ... a tvorivost ceskyho clovicka nekdy nezna mezi ...

to je takovy to - nevidim do nadrze, kolik tam zbyva, tak si prisvitim sirkou ... takovy lidi FAKT EXISTUJOU :lol:
---------------------------
Svatá pravda - lidská blbost nezná mezí-kdo to neviděl,neuvěří :lol: Vazoun"
PAMA
Kontaktovat uživatele:

Re: Svatá pravda

Příspěvek od PAMA »

Ja mam folie stali ma 2500.Problem som zatial nemal.Iba sa horsie cuva v noci pokial nevies cuvat podla spatnych zrkadiel. :lol:
P3RF3KT

Re: Svatá pravda

Příspěvek od P3RF3KT »

c oto je za folie ze sou porad tak drahy u nas maj 200x50cm za 250,-
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“