kontrola emisii od 1.4.
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
kontrola emisii od 1.4.
tak soudruzi (ktorym to uz dymi viac ako je zdrave), ako budeme riesit emisie ? afaik od 1.4. to bude povinne pre auta do '96 vratane a bude to treba vybavit tusim do 1.9. kto mate kontakty, tak si ich podrzte, aj ked sa obavam, ze to bude trocha prisnejsie ako STK. a ak toto nezaberie, tak navrhujem kupit novy klubovy katalyzator a lambda sondu, ktora sa bude za primerany poplatok poziciavat
Naposledy upravil(a) Granko dne stř úno 28, 2007 21:56, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
To my povedz prečo majú katalizátorové vozy chodiť na emisku keď STK Ti na voze zrobý katalizátorovú skúšku veď vozy s katalom platia viac ako bez neho,to chcú tí hajzli aby človek platil dvakrát za to isté alebo čo toto je len čistá buzerácia veď keď si človek vezme do úvahy že vozidlo na LPG má menšie emisie ako benzinové ale ten čo na benzin prejde a má vetšie emisky ako LPGéčko ktoré ač nedosiahne tolko čo benzin a má mierne zvýšené tak neprejde toto je tá svetská spravedlnosť
katalizator
....no naši sousedi proboha, co si u vás ještě nevymyslí...jakoby by nestačilo či už máte COC ( nebo jak se ten nesmysl jmenuje )...vy jste prostě papežštější než sám papež ( EU )....to nedýmajú u vás staré autobusy a nákl. vozy, je pravda dlouho jsem u Vás nebyl...
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
ja ot vidim takto dalsi liter ci dva zbytocne za o aby som "presiel" zase to vypluje nejake vymyslene hodnoty ako pri stk, ze psokodena kabina vodica a podobne a podobne ftakoviny. holt zase sa kontakty nabalia
nexia sedan,1,5 8V,rv96,cervena metaliza,radio pioneer deh-p55BT
MOmentalne metaliza seda,nie je cas umyvat
MOmentalne metaliza seda,nie je cas umyvat
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Kabina vodica - to znamena, ze je nejaka chyba v kabine - nesvieti osvetlovacia ziarovka palubovky, ... a podobne blbosti. Ono ta chyba sa asi napise vzdy. Jazdit sa s tym moze a ak by auto preslo cez STK uplne bez chyby, to by bolo asi podozrive. Na mojom na STK nenasli ani jednu chybu, tak tam prskol aspon tu kabinu vodica.
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
stk
....no loni jsem byl na STK 5x - 2x s nessií v Motole - závady 3brzd. světlo ( údajně mám přípliš šikmé okno u 3 dveří reflexy, sundal jsem a opět namontoval ) a vůle ve spodním kuláku ramene - udělal jsem oba a i kuláky řízení ( na řízení měli najeto 4tis. km - montáž Tempo servis!!! ) měnil jsem po doporučení palikxe pouze za originály - větší proběh a nemám na vyhazovázování - stk protokol po odstranění závad, čistý jak padlý sníh, bez závad ....
K emisím - auto se musí opravdu protáhnout ( dostat kládu ) zahřát katalyzátor - využití katalyzátoru při jízdách do 10km je diskutabilní...
Jinak jsem byl kolegovi s Felicií 96 - 1,3 MPI na Bohdalci - emise bez problému, jinak tam je "mustr" kabina, výfuk - koroze aj. to píšou na všechno - zajímavý bylo u F 126 ( nový výfuk pošopovaný a svítil tařka novotou ) přesto ho napsali - prostě "mustr" s Fiatem jsem byl taky dvakrát brzdy o tom nediskutuji a Na bohdalci jsou nejdražší 1 250 Kč + asi 500 Kč za opakovanou - v Motole opakovaná 50Kč!!! ....názor si udělejte sami
mějte se fajn
K emisím - auto se musí opravdu protáhnout ( dostat kládu ) zahřát katalyzátor - využití katalyzátoru při jízdách do 10km je diskutabilní...
Jinak jsem byl kolegovi s Felicií 96 - 1,3 MPI na Bohdalci - emise bez problému, jinak tam je "mustr" kabina, výfuk - koroze aj. to píšou na všechno - zajímavý bylo u F 126 ( nový výfuk pošopovaný a svítil tařka novotou ) přesto ho napsali - prostě "mustr" s Fiatem jsem byl taky dvakrát brzdy o tom nediskutuji a Na bohdalci jsou nejdražší 1 250 Kč + asi 500 Kč za opakovanou - v Motole opakovaná 50Kč!!! ....názor si udělejte sami
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico