Leganza
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak je nekupuj ja je dovezem na stretko tedy jestli je budem mat a mozes si je vyskusat ale tady kolega jich ma na Nexii a tiez mu tade fuci a vlastne sme prisli na to ze auto s el.oknami je nemoze mat ale take co ma klucky na oknach tam je to v pohode takze jazda bez deflektorou je lepsia lebo je ticho
- Hanzy
Podle toho jak se to projevuje a ze diagnostika nic neudelala tak to bude urcite temi kontakty a ne klicem,vsak uvidime.Jinak ty ofuky to je vec na me byly originaly za chvili jsem je daval z duvodu hluku a foukani dolu a do dnes si nesedly poradne zpatky gumy,takze rovnez nedoporucuji....
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
Najhorsie ze to neboli z blsaku ale znackove HEIKO a tak som si myslel ze je to dobre ale prdlajs fucalo a hucalo ako sproste no a okno som pomali musel zatvarat rucne Takze teraz deflektory fuc a je klidek a pohodicka
Naposledy upravil(a) -peha- dne čtv bře 01, 2007 15:12, celkem upraveno 1 x.
- Hanzy
Ja jsem je dal dolu i z duvodu ze se mi to na tomhle aute moc nelibilo,zda se mi ze mu neslusi...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
No ja uvidim jak to bude makat s tim novym klicem...ty ofuky se mi na autech libi i nelibi...k Leganze se to asi nehodi,ale planoval jsem je,ale po techto problemech je rozhodne vynecham...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
Ja jen nechapu, na co na aute s klimatizaci otevirat okna a navrch jeste porizovat nejaka oskliva plastova kridelka, ktera ja odjakziva povazuji za hanebny tuzing?
@-peha-: Bylo to to prvni, co mi dalo facku, kdyz jsem se podival na fotky Tvyho auta. Takze gratuluji, zes dostal rozum, i kdyz jak ctu Tve duvody, tak rozumem to vlastne ani nebylo...
@-peha-: Bylo to to prvni, co mi dalo facku, kdyz jsem se podival na fotky Tvyho auta. Takze gratuluji, zes dostal rozum, i kdyz jak ctu Tve duvody, tak rozumem to vlastne ani nebylo...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
To Slam:Ceeece nic proti ale nejsi porad nejakej rejpavej??? Ja mam momentalne klimu mimo provoz takze se spoleham na okynka a spis teda na zadni pac predni neslapou jak by meli,ale vycistim ty vodici gumy a doufam,ze to poslape jak ma...
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní blbec, kterej neví, že to nejde a udělá to...
-
- Kontaktovat uživatele:
To Slam vies ja mam totis problem jazdit s klimou lebo som na nu trocha alergicky a tak som to chcel riesit deflektormy ako som to mal na OPLU ale skutek utek jo a vono je to lepsi hlavne kdyz venku mrholi a potrebujes vyvetrat a taky to nebyli velky plasty podle mne byli akorat skoro boli nacapene na oknu ale uz je to prec a okna su original
To Goose dneska sem promazal lankovody,vodici gumy a vycistil kontakty motorkou a vokna slapou akorad tady na foru se psalo o tom ze sou tam sametky a nejsou teda vlastne jenom lista na tapicirunku tak tam je ale tapec das dolu a sklo jezdi jenom v gomovych lystach tak nevim ale ty sametky sou asi jenom na Espere
To Goose dneska sem promazal lankovody,vodici gumy a vycistil kontakty motorkou a vokna slapou akorad tady na foru se psalo o tom ze sou tam sametky a nejsou teda vlastne jenom lista na tapicirunku tak tam je ale tapec das dolu a sklo jezdi jenom v gomovych lystach tak nevim ale ty sametky sou asi jenom na Espere
Jaks to poznal?Goose píše:To Slam:Ceeece nic proti ale nejsi porad nejakej rejpavej???
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)