interval výmeny
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
interval výmeny
kto mi povie interval výmeny rozvodov na aveo sedan? pri kolkých km sa majú meniť? plánujem vymeniť lanosa za aveo. aveo sa mi páči. je v niečom poruchové? na čo si mám dať pri kúpe pozor? ďakujem za rady. chcem kúpiť staršie a preto sa pýtam.
- Reklama
no s timhle je to zvlastni.prijde mi ze si kazdej prodejce urci dobu sam ale myslim ze aveo ma 60 tis.at se mrkne nekdo do servisni knizky tam by o tom mohla byt zminka.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- srneček
- Kontaktovat uživatele:
Re: interval výmeny
Podle mojí servisky je interval výměny rozvoďdáku 90 000 km pro 1.2 SOHC a 60 000 km pro 1.4 DOHC/1.6 DOHC/1.8 DOHC /2.0 DOHCRoberto píše:kto mi povie interval výmeny rozvodov na aveo sedan? pri kolkých km sa majú meniť? plánujem vymeniť lanosa za aveo. aveo sa mi páči. je v niečom poruchové? na čo si mám dať pri kúpe pozor? ďakujem za rady. chcem kúpiť staršie a preto sa pýtam.
Jinak AVEO je stále ještě hodně nový model, takže o nějakých poruchách celých modelových řad se zatím nedá pořádně mluvit. Navíc jssou ještě všechny AVEA v záruce, jelikož se prodávají myslím od března 2006, s tím souvisí i to, že rozdíl ceny nového a ojetého je zanedbatelný, jelikož jsou to skoro všechno stále nová auta. (leda koupit opravenou bouračku).