No ked zaprsi....... tak sa mi este viac zlepsia jazdne vlastnosti pac mam Uniroyal Rain Sport takze su lepsie na vode ako na suchuCiernygepard píše:Práve na to ľudia pri kolesách nemyslia. Na suchu to s takými kolesami šalpe perfektne, drži ako prikované, ale hneď, ako zaprší, tak...... Ja mám zatial 13, ale chcem to meniť, len sa neviem rozhodnúť, či len rozśiriť nápravu a stabilitu získať tak, alebo dať aj široké kolesá. Kw totižto nemám na rozdávanie a široké kolesá ich žerú a to nikto nepoprie.
Elektrony na Nexiu
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Blue Lanos
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- Reklama
elektrony
otazka - o kolko sa cca zmeni spotreba ak dam namiest ostandardnych 175/70 r13 195/50 r15? a ako su na tom jazdne vlastnosti - zrychlenie maximalka pruznost
ako je to z brzdenim?
dakujem
ako je to z brzdenim?
dakujem
VAZ 2107 - > Daewoo Nexia 1.5 GL -> Opel Astra G 1,4 Comfort -> MALUCH
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Voyo, se spotřebou Ti neporadím, ale neměla by se nějak dramaticky změnit. Jízdní vlastnosti jsou naprosto fantastické (alespoň prvních 14 dnů, než si na to zvykneš ) Teoreticky by auto mělo mít pomalejší zrychlení, ale já jsem nic takového nepozoroval. Brždění stejně špatné jako předtím Je teda fakt, že jsem přezouval ze 14" na 15". To jsou všechny mé dojmy
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Vyjjimecne souhlasim i s Ivanem
Ja jsem asi nejvic pozoroval, ze zezadu nexie konecne po obuti do 15" kol vypada jako auto a hlavne ze se taky lidi vic otacej, kdyz vidi jet poradny 3-dver. skorokupe
Ja jsem asi nejvic pozoroval, ze zezadu nexie konecne po obuti do 15" kol vypada jako auto a hlavne ze se taky lidi vic otacej, kdyz vidi jet poradny 3-dver. skorokupe
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No na 17" to taky nevypada spatne
Nakej Helmut z Nemecka
Nakej Helmut z Nemecka
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: Elektrony na Nexiu
POZRI SA NA STRÁNKU JE TU PEKNE POROVNANIE ELEKTRONOV !
http://www.alcar.cz/AlcarKonfigurator/p ... language=1
Ja som dal na moju NEXIU 15"FONDMETAL s falcom pneu 205/50/15 FIRESTONE (jednosmerky! )ale vzadu musiš vytiahnut /zahnut/ lemy inak derú gumy ja som dal aj podlozky pod pruziny!
K spotrebe zere asi o 1l viac ale jazdím si pre potešenie asi 140, priemer mi vychádza asi 9,5l, este chcem dodať je samozrejme nachipovaná na 80kW a otvoreným vzduchovym filtrom KingDragon!!!
http://www.alcar.cz/AlcarKonfigurator/p ... language=1
Ja som dal na moju NEXIU 15"FONDMETAL s falcom pneu 205/50/15 FIRESTONE (jednosmerky! )ale vzadu musiš vytiahnut /zahnut/ lemy inak derú gumy ja som dal aj podlozky pod pruziny!
K spotrebe zere asi o 1l viac ale jazdím si pre potešenie asi 140, priemer mi vychádza asi 9,5l, este chcem dodať je samozrejme nachipovaná na 80kW a otvoreným vzduchovym filtrom KingDragon!!!
to Marian: nemash photo?
Re: NEXIA - elektony
klidne mi to posli na mail a ja to sem hodim - milosh@centrum.czMarián píše:Nieco sa nájde Ale musim poslat príspevok [/img]