světla u nexie
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
světla u nexie
zdravím všechny mam dotazů k nexiii docela dost, ale pěkně po pořadě. Zakoupil sem nexii r.v. 95 a jedinou z nevyhod je svítivost světel, v tomhle sem tak trochu amatér, takže bych chtěl poposit o radu jestli změnou žárovek něco vyřeším, protože do xenonu se mi opravdu investovat nechce. Popřípadě jaky tip žárovek mi doporučujete. Btw četl sem tu něco o světlech z Gol(f)a. Mužete mi říct z jakeho typu a jaka je nutna přestavba? diiik
- Reklama
- GHOST
- Kontaktovat uživatele:
Caff. Tak teda vital u nas dejvákov. Svetlá už riešime nejakú tu chvíľu, teraz je aktuálna jedna hone preberaná úprava. Ide o zvýšenie napätia pridaním relátok a hrubších káblov s menším odporom. Zaujímavý nápad. Hodlám vyskúšať ak bude trocha času, hoci ja mám žiarovky s prímesou xenónu, takže mi svietia krásne nabielo až do modra a jasne. Ale určite to skúsim. Ak chceš vedieť podrobnosti prehľadaj nedávne príspevky, teraz niekedy sa to preberalo. Maj sa
Daewoo Nexia 1,5 GLX 16V 1996
ABS, ABG, El.okná, el.anténa,klíma
ABS, ABG, El.okná, el.anténa,klíma
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Zkus dát vyhledat slovo "silverstar"...a najdeš mnoho diskuzí o svítivějších žárovkách...jedna proběhla teď nedávno v sekci Lanos...přeju příjemné čtení...
...jinak já za sebe vřele doporučuju žárovky Osram Silverstar...
...jinak já za sebe vřele doporučuju žárovky Osram Silverstar...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Vítej!
Jako varování ber v potaz to, že i já jsem zakoupil světla s vyšší svítivostí, ale evidentně i více topila, takže se začaly tavit dráty a plasty ve světle. Mám tam originální.
Jako varování ber v potaz to, že i já jsem zakoupil světla s vyšší svítivostí, ale evidentně i více topila, takže se začaly tavit dráty a plasty ve světle. Mám tam originální.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
Môžem potvrdiť z praxe.A ja ich profesionálne opravujem.Dokonca som mal už prípad spáleného káblovania celej prednej časti vozu.Škoda cez 10 000Sk.Ivan píše:Vítej!
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jsem rád, že nejsem jediný, komu se něco podobného přihodilo...
Nexia² project
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Určitě se vyplatí, co čas od času zkontrolovat...!
Až se k tomu dostanu, udělám Vám fotku těch mých světel...
Až se k tomu dostanu, udělám Vám fotku těch mých světel...
Nexia² project
diik za odezvu ja koukal na philips blue light ale pokusim se neco najit jak ste mi poradili, jeste mam dotaz ohledne pristrojovky. mam v me nexii palubovky tu bez otackomeru nema nekdo skusenosti zda-li to jde prehodit za tu s budikama teploty a nadrze na pravo a otackomerem nalevo? jestli je aspon vyveden kabel a elektrika k otackomeru nebo je zapotrebi nejaka uprava diik
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Prosímtě, na tento dotaz založ nové téma. Toto nechme na žárovky. Jen pro pořádek. Díky.cenda.007 píše:diik za odezvu ja koukal na philips blue light ale pokusim se neco najit jak ste mi poradili, jeste mam dotaz ohledne pristrojovky. mam v me nexii palubovky tu bez otackomeru nema nekdo skusenosti zda-li to jde prehodit za tu s budikama teploty a nadrze na pravo a otackomerem nalevo? jestli je aspon vyveden kabel a elektrika k otackomeru nebo je zapotrebi nejaka uprava diik
Nexia² project
světla
...to Weblink máš běžnou "produkci" zázračnejch +30 / +50 ale Ivan tam dal asi neschválené pro silniční provoz, používají se ve sportovních vozech rally ap. ( tuším dokonce jsou zakázané ) s vyšším příkonem 90W / 100W proto propálený dráty - neodpovídají standartnímu příkonu 55 / 60 W - u těch zázračnejch nemusíš nic řešit příkon je standartní...
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico