Leganza
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
ok v tom nevidim problem.jen se urcite nejdriv zeptej na predbeznou cenu.ja mam ty predstavy mozna trosku zkresleny aby pak nedoslo k nejakemu nedorozumeni.ceny dilu jsou ale ze skladu tak by mely sedet.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
To vubec nic neni, delas z komara velblouda! Tohle vsechno jsem stihnul menit i na ty svy zahy po koupi (a stahovacky jsem menil dokonce obe zadni v rozmezi mesice - jeste zkraje leta mi nefungovala klima, takze jsem docela pouzival vetrani okny a zjevne ty okna nejsou delany na castejsi pouzivani Ve znackovem servise stala vymena kazde za novou (originalni) vcetne prace tusim 850,-Goose píše:ma drobne vady...a to ulozeni zadniho stabilizatoru,predni tycke stabilizatoru,ulozeni prednich ramen,stahovacka okna u ridice
Jo a prej vedle vyfuku docela reznou brzdy, tj. vedle zadni casti vyfuku jsem menil i oba zadni brzdove bubny. Jo a ze stejnyho duvodu nefungovala rucni brzda...
BTW nedavno jsem si vsimnul, ze se mi zacina od praveho kraje odchlipovat ta plastova lista na ridicovych dverich... Nema nekdo zaruceny tip, cim tu listu umravnit, aniz bych to domrvil vic, nez to je a vydrzelo to vic jak tyden?
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Nevim jestli to znate ale nasel jsem to pred chvili na netu a muzu rict je to nadhera...opravdu nektery kousky jsou prekrasny... http://www.youtube.com/watch?v=r_1e-kcYJkc
-
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš od ní uživatelskou přiručku Takže džíš H..nastaví sa hodina,džíš M..nastaví sa minúta a kaď tam máš v pravo dolné tlačítko T..je to prepínanie vonkajšej teploty no a S..posúva čas vždy na celú hodinu Jo a mne čakají rozvody komplet,vodné čerpadlo,tesnenie veka ventylov,alternátorový remeň a taky tlmiče no a pak už by mala byť tip-top Jinak už mám vymenený olej,filtre,sviečky a termostat