palubovka help!!!

Moderátor: Blue Lanos

P3RF3KT

palubovka help!!!

Příspěvek od P3RF3KT »

nevite please nekdo jak sundat celou palubovku chci ji hodit do černa a nechci se do demondovani toho velkyho hovade moc pouste nemate se sundavanim nekdo zkusenosti zda to de z lehka nebo ne???please help dik 8)
Daewoo Matiz- 0,8 stříbrná metla
Reklama

Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Nic jednoduchýho to není, je tam hodně šroubků a občas nějakej najít je celkem síla... Přeji příjemnou zábavu :lol:
P3RF3KT

Příspěvek od P3RF3KT »

Robert píše:Nic jednoduchýho to není, je tam hodně šroubků a občas nějakej najít je celkem síla... Přeji příjemnou zábavu :lol:
a pak je cela palubovka uz jenom nacvakla na tech zoubkach po sundani šroubu??ty uz to mas za sebou?potreboval bych vedet jak mco tezky je ji sundat a zase dat z5
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

zdar nekde tu jsou ode me fotky v podstate to neni tak slozity ale kdyz to delas prvne neni to sranda.ale tak za hodinku ven a stejne tak dovnitr.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
P3RF3KT

Příspěvek od P3RF3KT »

palikx píše:zdar nekde tu jsou ode me fotky v podstate to neni tak slozity ale kdyz to delas prvne neni to sranda.ale tak za hodinku ven a stejne tak dovnitr.
Nekde ale kde? :D
Jarda

Příspěvek od Jarda »

Tady je,není to problém,ale musíš použít sílu. Snad to bude vidět.Obrázek
P3RF3KT

Příspěvek od P3RF3KT »

Jarda píše:Tady je,není to problém,ale musíš použít sílu. Snad to bude vidět.Obrázek
Dik ale tohle uz mam 100x za sebou tuhle část už mam přestříkanou do modra ja myslel celou palubovku...
Miza

Příspěvek od Miza »

No já si myslim že kdyby si se ponořil do textu tak bys zjistil že zrovna tam se popisuje jak a co je potřeba demontovat při sundání celý desky. Jo a podobnou sekci jsem už taky založil ... a tam mi bylo razeno abych se na to vys**al bo jakmile to nalakuješ tak se to bude lesknout jak psí koule a bude ti to v létě házet prasata do usměvu. No jinak držim palce při demontáži a kdyby si měl tu možnost pořídit pár fotek o který spolu z komentářem by si se pak s náma podělil, tak by sme ti byly všecí zašněrovaný .. :lol: :lol:
Daewoo Matiz 0,8 r.v. 2001 červený. 40 tkm.
P3RF3KT

Příspěvek od P3RF3KT »

Miza píše:No já si myslim že kdyby si se ponořil do textu tak bys zjistil že zrovna tam se popisuje jak a co je potřeba demontovat při sundání celý desky. Jo a podobnou sekci jsem už taky založil ... a tam mi bylo razeno abych se na to vys**al bo jakmile to nalakuješ tak se to bude lesknout jak psí koule a bude ti to v létě házet prasata do usměvu. No jinak držim palce při demontáži a kdyby si měl tu možnost pořídit pár fotek o který spolu z komentářem by si se pak s náma podělil, tak by sme ti byly všecí zašněrovaný .. :lol: :lol:
tak to je pak vprdeli nekdo rika ze to neni tak slozity ze to mam zkusit ze to bude hezky az to bude hotovy nekdo mi to zas rozmlouva....tak nevim no...na ty prasata sem nemyslel no ale tak na ne seru nahodim sluneční brejle,no budu jeste přemejšlet zda se do toho pustit nebo ne
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Skus na to rómasystém a to tak že štetcem a vodou ředitelnou barvou to namaluj a potom přetři diavou no a výsledek..........to nechaj na jiných :lol: :lol: :lol:
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

S tím lakováním bych souhlasil s Mizou. Bohatě mi stačí i palubka naleštěná leštícím sprejem....leskne se to na okno a je prdlajs vidět....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Rado

Příspěvek od Rado »

zalezi aj od farby akou to chces laknut....cierna prelakovana matnym lakom by nemala robit odrazy
Matiz SE 99 zelena metla - stale sa na nom pracuje
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

takhle se to neda rict.ale neni to tak zle.vyndas budiky radio.po stranach u dveri jsou srouby a pak nahore pod oknem v pastovych krytkach.pak vyndas stredovy tunel.pod popelnikem palubky na plechove vyztuze jsou dalsi. po kazde strane tim je uvolnena ale abych se priznal dal si neuvedomuju jestli je neco za radiem nabo ne jelikoz se mi to plete s nubirou.
tak hodne stesti
Simson s 51
Miza

Příspěvek od Miza »

Trošku sem prolez fotky palubky a mám nepřekonatelnej pocit že tu palubku nepude přetáhnout přez koláč ... No pokud se do toho nikomu nechce tak si asi nabiju foťák a o vejkendu se do toho cvičně pustim, teda pokud si na mě stará nevymislí zase nějakou strašně důležitou návštěvu nebo podobný sra....ky. Jo a škoda že sem ho neměl nabitej už tenhle vejkend bo sem dával do předních dveří 16tky repráky.
Daewoo Matiz 0,8 r.v. 2001 červený. 40 tkm.
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

jo to je jediny problem musi se povolit sloupek a pustit dolu nebo cely vyndat.volant totiz bez stahovaku asi nesendas.je to neuveritelny ale vetsinou to nejde.
Simson s 51
Odpovědět

Zpět na „MATIZ“