Nubira I, 1,6 wagon + SPOJKA

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
Bery
Kontaktovat uživatele:

Nubira I, 1,6 wagon + SPOJKA

Příspěvek od Bery »

Zdravim, mam problem se spojkou u tohoto auta. Zabira mi strasne nahore. I cely pedal je vysunuty smerem nahoru(cca 2 cm vys nez brzda). Co si pamatuji, tak ze zacatku to bylo ok, spojka zabirala v dolni polovine, pedal ve stejne vysce jako brzda. Po asi 15 000km se to rozhodilo, pedal vyjel nahoru a zabiral kousek od vrchu. V servisu mi rekli, ze se tim nemam zabyvat, ze je to na novou spojku a mam pockat az se to uplne rozbije a pak vymenit. Ted (100 000km) jsem se rozhodl, ze spojku vymenim (i kdyz porad fungovala). Vymenili mi ji komplet( talir lamela atd..). Asi 1000km se chovala normalne ale ted se to zase rozhodilo stejnym spusobem jako ta stara. Nesetkal jste se s tim nekdo? V sobotu jedu za technikem a koukne se mi na to. Pisu jen abych vedel, jestli to treba neni nejaka nemoc Nubir.
Diky za odpovedi :)
Daewoo Nubira Vagon 1,6 16V S r.v.1999, zelena metaliza. 105 000km
Reklama

Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

No , nevím , ale pedál spojky je výš než brzda normálně , alespoň u většiny co jsem viděl a funguje tak normálně .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Tomáš: No on už se mě Bery ptal přes ICQ, ale já mám teda spojku přibližně nastejno s brzdou.....
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no jelikoz je hydraulicka tak ma doraz na pumpe .u nexie jde serizovat a u nubi myslim taky.zacni tim.pak se uvidi,jestli se nestalo neco pumpe.pak aspon treba odvzdusnit ale to asi nebude mit vliv.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Bery
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bery »

tak uz mi spojka zacala i klouzat. :oops: neco je asi hoodne spatne. Auto uz je v servisu a v sobotu si pro nej jdu. Doufam ze uz to bude ok.
Daewoo Nubira Vagon 1,6 16V S r.v.1999, zelena metaliza. 105 000km
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“