PŘI NEJBLIŽŠÍ PŘÍLEŽITOSTI SE OTOČTEIvoš píše:Neboj, třeba se nebudeš motat jako loni, jak jste stavěli u toho mostu u dálnice a navigace tě dovedla na místo,kde se otočit:-)))))))Když mi to Tomáš říkal,mysle jsem,že se smíchy utluču.)))))))))milosh píše:Ivane, hlavne zarid pocasi ne jako minule
A taky aby to bylo v dosahu navigace, kemp 2 kilaky od vesnice nic moc, ale bylo tam jinak hezky
Planujeme Daewoo sraz 2007 - Baldovec?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
ŘEZNÍK
- Reklama
tak ja taky nejsem proti krivoklatu.termin je mi skoro jedno.ale budto v dobe kdy bude tak pul metru snehu a nebo tak nekdy 3-4 mesic.s moravou pocitam ale doufam ze bude az nekdy v cervnu.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Ty seš teda nadšenec-peha- píše:Ja som tiez za Moravu a hlavne nech je nas tam tolko ze sa cesty budu prehybat a parkoviska praskat vo svikoch
Až poznáš Miloše a mě, tak Tě to přejde
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Se omlouvám, ale nějak mi uniklo, jak to vypadá s tím Česko-slovenským srazem. To už je daný termín nebo jak? A kde to bude?
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Termín ani bližší info zatím není, co byste taky chtěli, vždyť je teprve 20. ledna ??!!??
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Ja to vidim na Baldovec jako vloni, misto to je OK pro CZ i SK ucastniky, snad uz bude teple a suche pocasi, nejlepe kveten cerven, pro slovaky 05-06/2007
Ja to mam sice 350km jen tam, ale astra mi po dalnici papa min nez nexie takze na 1 nadrz by to nemel byt problem
Ale asi pojedu po vlastni ose, bo minule Brainmann dost spechal, na to ja uz nemam vek
Ja to mam sice 350km jen tam, ale astra mi po dalnici papa min nez nexie takze na 1 nadrz by to nemel byt problem
Ale asi pojedu po vlastni ose, bo minule Brainmann dost spechal, na to ja uz nemam vek
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet