Kniha Obsluha-Udrzba TICO
Moderátor: Blue Lanos
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Kniha Obsluha-Udrzba TICO
Chlapi,dnes som bol v Pl a podarilo sa mi za lacny peniaz pozhanat knizku Obsluha-Udrzba vozidla TICO. Ak by niektori z Vas potreboval akukolvek radu alebo by si nevedel poradit pri demontazi,montazi,oprave,udrzbe,mozem ktorukolvek stranku hodit do fora alebo zoskenovat a zaslat kazdemu z Vas na sukromny e-mail.
- Reklama
- ghostik
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kniha Obsluha-Udrzba TICO
A nešlo by to naskenovat celé? Docela by se mi to hodilo na jaro až budu dělat komplet údržbu. Co si člověk neudělá sám to nemá.Radoslav Hološka píše:Chlapi,dnes som bol v Pl a podarilo sa mi za lacny peniaz pozhanat knizku Obsluha-Udrzba vozidla TICO. Ak by niektori z Vas potreboval akukolvek radu alebo by si nevedel poradit pri demontazi,montazi,oprave,udrzbe,mozem ktorukolvek stranku hodit do fora alebo zoskenovat a zaslat kazdemu z Vas na sukromny e-mail.
Daewoo Nubira Wagon 1,6 SX v plné palbě s LPG r.v.99 s hóóóóódně velkou spotřebou.
TICO r.v.96 malinké ale milé.
TICO r.v.96 malinké ale milé.
starter na ticu vyndas nejlip po demontazi motoru.
ne je to fakt spatny.musi se sendat spodni pricka motoru a pak se tam trosku da dostat.ale na zemi to nevidim jako realne.Jen pro uplnost jeste sme to nikdy nedelali.jen na matizu a tam to jde taky spatne ale po vyndani baterie jaks taks
ne je to fakt spatny.musi se sendat spodni pricka motoru a pak se tam trosku da dostat.ale na zemi to nevidim jako realne.Jen pro uplnost jeste sme to nikdy nedelali.jen na matizu a tam to jde taky spatne ale po vyndani baterie jaks taks
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
knížka o údržbě Tico
Tak jsme se nakonec dočkali i příručky na údržbu Tica v českém překladu.
http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/ ... d246586e6c
Už ji mám doma, je to dobrý.
Marián
http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/ ... d246586e6c
Už ji mám doma, je to dobrý.
Marián
-
- Kontaktovat uživatele:
schéma
Ahoj "CHLAPI",
nemá náhodou niekto z vás schému na elektriku? Alebo mi to niekto nemôže oskenovať z tej peknej knižky ak to tam je? Chcela by som si dať prepojiť svetlá s "niečim" a výsledok by mal byť, že sa mi budú svetlá automaticky zapaľovať po naštartovaní. Už som totiž raz zabudla zhasnúť svetlá a vybila si mi totálne batéria Ešte že to nie je koniec sveta...
Alebo mi možno poradíte aj niečo lepšie...
saralulu1
nemá náhodou niekto z vás schému na elektriku? Alebo mi to niekto nemôže oskenovať z tej peknej knižky ak to tam je? Chcela by som si dať prepojiť svetlá s "niečim" a výsledok by mal byť, že sa mi budú svetlá automaticky zapaľovať po naštartovaní. Už som totiž raz zabudla zhasnúť svetlá a vybila si mi totálne batéria Ešte že to nie je koniec sveta...
Alebo mi možno poradíte aj niečo lepšie...
saralulu1