Opět spotřeba
Moderátor: Blue Lanos
matiz
.....mnóóó Vazoune, Vojto, Brousku atd. já dodávám "vy mrňata nemravný " .... vono vám to vůbec nechlastá....při dálničním provozu pod 5 litrů ( 110 - 120km/h ) to snad není ani možný, malý objem - maximální výkon - vyšší otáčky....
....nedávno jsem se tady zmínil Toyota Yaris 7,71 / 100km redaktoři SM soutěž - test kolik ujede na nádrž a víceméně po dálnici, tomu jsem věřil....vážení nelakujete nás trochu...
mějte se fajn
....nedávno jsem se tady zmínil Toyota Yaris 7,71 / 100km redaktoři SM soutěž - test kolik ujede na nádrž a víceméně po dálnici, tomu jsem věřil....vážení nelakujete nás trochu...
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
- Reklama
Musím potvrdit slova Vojty - není důvod někoho lakovat. Byl jsem sám překvapen loňskou spotřebou po dálnici, která byla něco kolem 4,5 litru při tachometrové rychlosti 130 - 140 km/hod po Rakousku a Chorvatsku. Jel jsem ze synem, má silnější auto a tak jsem Matízka nešetřil. Jel jsem já a manželka, běžný náklad na týdenní dovolenou do apartmánu.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
spotřeba
....Vojto beru, to je rozumný vysvětlení...Brousku ale 130 - 140km a spotřeba 4,5 litru to je silný kafe, prosím tě kolik točíš na těch 130 - 140 někde okolo 4,5 - 5tisíc otáček, já neznám z převodování matyse, ale při jeho výkonu moc do rychla bejt nemůže....bert to jako diskusi, nechci prudit, ale pak máš zázračný auto vymykající se fyzikálním zákonům....
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
spotřeba
....vazoune každý je starý podle toho na co se cítí ( taky patřím k těm co něco zažili ), znám jedneho ( Tomáš Foukal ) co po padesátce lítá v MS side a patří k průměru...Hošek autokros 61let přední umístění "bedny" atd....
...ty kola "perfecto" hezký, matis má pět děr?,....
mějte se fajn
...ty kola "perfecto" hezký, matis má pět děr?,....
mějte se fajn
serpico
serpico
Serpico:
kolik to točí nevím, Matíz otáčkoměr nemá, ale opravdu tu nemám zájem někoho lakovat a lhát. Do Chorvatska jsme jeli přes noc, celou cestu pršelo nebo mrholilo, tak jsem jel asi na vodu . A jen tak mezi námi, v Rakousku jsou snad pouze dvě místa kde jsem klesnul pod 120 km/hod a musel jsem řadit na 4.
Jinak ta spotřeba se týká pouze Rakouské dálnice, protože jsem tankoval ve Znojmě a potom až na hranicích v Chorvatsku. Proto jsem psal, že jsem byl sám překvapen, jak jsem šlapal Matízkovi na krk a čekal jsem že bude přes 6 litrů.
kolik to točí nevím, Matíz otáčkoměr nemá, ale opravdu tu nemám zájem někoho lakovat a lhát. Do Chorvatska jsme jeli přes noc, celou cestu pršelo nebo mrholilo, tak jsem jel asi na vodu . A jen tak mezi námi, v Rakousku jsou snad pouze dvě místa kde jsem klesnul pod 120 km/hod a musel jsem řadit na 4.
Jinak ta spotřeba se týká pouze Rakouské dálnice, protože jsem tankoval ve Znojmě a potom až na hranicích v Chorvatsku. Proto jsem psal, že jsem byl sám překvapen, jak jsem šlapal Matízkovi na krk a čekal jsem že bude přes 6 litrů.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Re: matiz
Předloni jsem byl na dovolené na Slovensku, takže cesta od nás po dálnici na Brno, pak přes Asii do Žiliny, týden dovolenkové popojíždění po Malé Fatře a zase přes Asii zpátky, průměr 4,68 l/100 km...Serpico píše:.....mnóóó Vazoune, Vojto, Brousku atd. já dodávám "vy mrňata nemravný " .... vono vám to vůbec nechlastá....při dálničním provozu pod 5 litrů ( 110 - 120km/h ) to snad není ani možný, malý objem - maximální výkon - vyšší otáčky....
Re: matiz
Tak tohle můžu potvrdit, byl jsem v Tatrách v roce 2004 a spotřeba se pohybovala bez jakokékoliv snahy kolem 4,7 L/100km, jen po D1 to povyskocilo asi na 6,1 při těch 130-140.Docent píše:Předloni jsem byl na dovolené na Slovensku, takže cesta od nás po dálnici na Brno, pak přes Asii do Žiliny, týden dovolenkové popojíždění po Malé Fatře a zase přes Asii zpátky, průměr 4,68 l/100 km...
Už bez Matesa
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Kolik máš nakrouceno?
-------------------------------Robert píše:Letos taky ještě nebyla zima
U mě je to od 6 do 8 na 100km - běžně 7-7,5 takže žádnej zázrak
A kolik máš " Robíku " na svým " sr..i , nakrouceno? A co lehká noha ?
A co technický stav ? To jsou všechno argumenty zdraví " Vazoun "
Re: Kolik máš nakrouceno?
najeto 83.327 km, těžká noha, stav dobrýVazoun píše:-------------------------------Robert píše:Letos taky ještě nebyla zima
U mě je to od 6 do 8 na 100km - běžně 7-7,5 takže žádnej zázrak
A kolik máš " Robíku " na svým " sr..i , nakrouceno? A co lehká noha ?
A co technický stav ? To jsou všechno argumenty zdraví " Vazoun "
spotřeba
....mnóóó prostě jste mi ukecali ( pokud to bude tvrdit jeden ale tady je na mě přesila a já nemám " nemravnýho mrňouse "nemohu posuzovat ), pokud to shrnu ve srovnání - tak překonáváte ve své třídě 0,8 až 1 litr obsah i Yaris ( Toyotu ) a to je tedy co říct..., tak že vážení jen tak dál...nakonec je to tady šíkmooký ( jsem už z toho všeho taky šikmooký )....a hlavně byla to jenom diskuse.....
mějte se fajn
mějte se fajn
serpico
serpico