No pokud bude cas tak bych urcite prijel na sraz...Ivoš píše:To je dobře, taky se o to snažím...dokonce jezdím i pomalu,abych auto moc nezacákal.....ale nějak se to nedaří....tak aspoň interiér je v pořádku.Goose píše:Taky nemam rad kdyz mam spinavy auto...o Legu se budu starat jako o dite...
Ale hodně štěstí s Legou,abys sehnal co nejlepší a budu se těšit na srazu na jaře.
Leganza
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Tak jsem se dozvedel vice informaci k tej Leganze na kterou se jedu dnes podivat,majitel je byvaly pravnik Daewoo v Mlade Boleslavi,auto je po vymene rozvodu,brzdovych desticek,vyfuku atd...veskery servis mu delali zdarma a je prej v perfektnim stavu...takze jsem napnutej jak ksandy...vecer dam urcite vedet jak to dopadlo...
-
- Kontaktovat uživatele:
Na toto som už pozeral ale ceny neviem A k tým závadám podla mojho to nieje také hrozné jinak lavý zadný tlmič mám v háji aj já no teče mi vodná pumpa a tesnenie pod vekom ventylou je tiež v háji ale to sú len malé chyby ktoré Leganza vyváží svojimi dobrými vlastnostami Vieš auto ktoré nieje nové musí mať dáke chybyčky ale Lega je vždy dobrá kúpa lebo je to komfort za málo penazí