lacikem po dalnici
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
Ja som siel peknych 140kmh po ceste, blizila sa velmi kratka dedina a bolo to dole kopcom, tak som ani nebrzdil a vyuzil som to klesanie a zrychlil na 155kmh, nastastie v dedine nebol nikto na ulici, za dedinou dlha rovinka, pridavam na 170kmh uz to som citil ze je dobra rychlost, za chvilu kratke klesanie, auto uz islo okolo 190kmh, premavka absolutne ziadna, zrychlenie na 210kmh trvalo uz dobrych 20 sekund aj viac, vedel som ze onedlho sa blizi mesto, tak som drzal plyn ze kolko to da, uz som mal skoro 240kmh na tachometri ale zrazu som zbadal ze sa velmi rychlo blizi burka, netrvalo dlho a udrel blesk a mne vyplo playstation, kua, tak som nadaval
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
Tak to chápu to naštvemrk píše:Ja som siel peknych 140kmh po ceste, blizila sa velmi kratka dedina a bolo to dole kopcom, tak som ani nebrzdil a vyuzil som to klesanie a zrychlil na 155kmh, nastastie v dedine nebol nikto na ulici, za dedinou dlha rovinka, pridavam na 170kmh uz to som citil ze je dobra rychlost, za chvilu kratke klesanie, auto uz islo okolo 190kmh, premavka absolutne ziadna, zrychlenie na 210kmh trvalo uz dobrych 20 sekund aj viac, vedel som ze onedlho sa blizi mesto, tak som drzal plyn ze kolko to da, uz som mal skoro 240kmh na tachometri ale zrazu som zbadal ze sa velmi rychlo blizi burka, netrvalo dlho a udrel blesk a mne vyplo playstation, kua, tak som nadaval
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
tujnelem plnej plyn, esíčko, rovinka kolem přístavu - 250, pravá vostrá.... a jste na La Rascas jo to byla výborná reklama
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram