To je snad jasny, ze lepsich kousku je vzdycky min k mani nez tech horsich... Chce to rozhodne i trochu stesti a nahody (a nemuzes cekat, ze slusny auto bude stat v bazaru x mesicu, resp. postupne v nekolika bazarech) BTW taky mi prijde lepsi koupit auto primo od majitele, nez anonymne v bazaru od prekupnika s plnou hubou lzi...Goose píše:Tech s rokem vyroby nad 2000 moc neni...aspon v momentalni nabidce...ale mam jeste jednu v zaloze ta je z roku 1999 a ta neni z bazaru...
Leganza
Moderátor: Blue Lanos
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Reklama
- Ivoš
- Kontaktovat uživatele:
To je dobře, taky se o to snažím...dokonce jezdím i pomalu,abych auto moc nezacákal.....ale nějak se to nedaří....tak aspoň interiér je v pořádku.Goose píše:Taky nemam rad kdyz mam spinavy auto...o Legu se budu starat jako o dite...
Ale hodně štěstí s Legou,abys sehnal co nejlepší a budu se těšit na srazu na jaře.
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
-
- Kontaktovat uživatele:
No pri moji silenosti je ve vybave v kufru vysoko susici hubka a velkej kus pravy jelenice,korekcni tuzka a lestidlo no a kdyz je spinava tak to zvladnu i nekde na pumpe nebo parkovisti Asi sem silenej ale vzdy cistej Apropo mam i vysavac samo ze ho vozim sebou i lestici hadrik na palubku Hadricek proti zamlzovani skel,Sheron na skla no pomalu se mi do kufra nevejde lekarnicka ale Lega stale cista