Ja som teda bola tento rok a stálo ma to rozbité oknomipo píše:Tak niečo zorganizuj, na východe som už pekne dlho nebol:-)
Dotázek - Daewoo sraz
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Ja viem, že jar by bola asi najvhodnejsia (aj ked posledny Moravský zraz bol skôr ako zimný ), ale vzhľadom na moje najnovšie študijné aktivity, navrhujem otvoriť aj otázku termínu zrazu v lete.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Můžeme tady otevřít milióny otázek, což ovšem znamená milióny odpovědí a nakonec žádný sraz. Udělám to jako loni. Na výběr budou 2-3 možné termíny a 2 lokality a z těch se bude hlasovat. Ono bohužel příliš demokracie škodí - kdyby se měl každý ke všemu takovému organizačnímu vyjadřovat, tak se nikdy žádný sraz neuskuteční. A to mi dáte asi za pravdu, nebo ne?LIFELIKE píše:Ja viem, že jar by bola asi najvhodnejsia (aj ked posledny Moravský zraz bol skôr ako zimný ), ale vzhľadom na moje najnovšie študijné aktivity, navrhujem otvoriť aj otázku termínu zrazu v lete.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
tesiiiiiim, uz aby bol ten zraz,snad ma dovtedy auto nesklame, vcera som dosiel na benzinku natankovla plnu a nic, neslo nastartovat, vraj by to mal byt imobilizer alebo spinacia skrinka,tak uvidime. lebo ked sa dal kabel z baterk priamo na starter tak to nabehlo,tak dnes idem imobilizer dat doprec, a potom to nastatrovalal viac krat,ale radsje to vymenim
nexia sedan,1,5 8V,rv96,cervena metaliza,radio pioneer deh-p55BT
MOmentalne metaliza seda,nie je cas umyvat
MOmentalne metaliza seda,nie je cas umyvat
Taky bych rad jel, minule to bylo cool, i kdyz ted uz nemam dejvo, snad to nebude vadit. Ale chtelo by to bliz, minule sem to mel 350km, ale zase ze Slovenska to taky nekteri nemate nejbliz.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
No, Řezníku, moc k tomu nechybělo, ale větru a dešti holt neporučíš
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
To PEHA: počuj bývaš v paneláku asi že ti chýba grilovačka??? ja grilujem od apríla do mrazov každý výkend a už mi z toho j...e!!! Ale tie klobasky boli fajn až super!!!!!
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500