Uvítací projev
Moderátor: Blue Lanos
Uvítací projev
CAUTE MATIZACI,ZROVNA JSEM SE ZAREGISTROVAL.MAM TAKY MATIZKA A RAD BYCH SE TOUTO FORMOU O NEM DOZVEDEL VIC.DELAM SI TAKY DROBNE UPRAVY A MOC ME TO BAVI
- Reklama
Re: Uvítací projev
Zdravím čerstvého majitele Matízka - snad s ním budeš spokojený,pověz resp.napiš nám o něm něco.Kolik má najeto,rok výroby,úpravy,atd...mirouš píše:CAUTE MATIZACI,ZROVNA JSEM SE ZAREGISTROVAL.MAM TAKY MATIZKA A RAD BYCH SE TOUTO FORMOU O NEM DOZVEDEL VIC.DELAM SI TAKY DROBNE UPRAVY A MOC ME TO BAVI
Hlavně si zkus vyplnit profil ať vím odkud jsi.Zatím se měj a ať je od tebe taky dost příspěvků...
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
Taky jsem se zaregistroval
Nazdárek všichni, využívám tohoto odkazu a jdu se také představit. Koupil jsem Matízka tak před třemi měsíci přítelkyni a tak jsem si ho oblíbil, že jezdíme v tomto fáru oba. Koukal jsem do fóra a jsou tu dobré rady. Snad dokážu také v něčem poradit. Jinak je to zlatá metla, r.v. 2003 a má kolem 53000Km nalítáno.
Zatím se mějte zdarec
Zatím se mějte zdarec
Učíme se celý život.