Servo - je to potrebne, prip. da sa domontovat?
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
So servom ano, ale pre nas je dolezita klima - a kombinaciu klima-servo som nevidel casto. a naviac ide o litrovy 4 valec poobede to ideme skusit - uvidime, ci to bude chybat. Inac viem se servo je dobra vec - mam dost najazdeneho s Citroen PiccassoRobert píše:Pěkných Matizu i se servem je fura.. Já v Matizovi servo mám a pohodička, parkování labůžo Proto jsem si taky koupil ještě Forda, co servo nemá
Kristova noho Ještě klimu? No to už to auto nepojede vůbec...Laci píše:So servom ano, ale pre nas je dolezita klima - a kombinaciu klima-servo som nevidel casto. a naviac ide o litrovy 4 valec poobede to ideme skusit - uvidime, ci to bude chybat. Inac viem se servo je dobra vec - mam dost najazdeneho s Citroen PiccassoRobert píše:Pěkných Matizu i se servem je fura.. Já v Matizovi servo mám a pohodička, parkování labůžo Proto jsem si taky koupil ještě Forda, co servo nemá
To byla sranda, ne?zabijec píše:Ne to fakt ne , momentálně na mateřské jinak zapisovatelka u soudu a cca 60kg, stačí?dattel007 píše:a nedělá manželka na jatkách??zabijec píše:Ja mam bez serva a ani manželka si nestěžuje, jen to chce mít pneu nafouknuté o dvě desetinky víc.
Teď mi přišlo na mysl, že má Matiz vzadu docela krátký bezp. pás. Připnout jím autosedačku na mimino je docela boj který manželka prohrává. Dopředu to naštěstí jde s trošku položeným opěradlem.
Jinak manželka taky bojuje s dětskou sedačkou, ale já mám malý fígl . Nahni opěradlo sedačky k opěráku, dej pás a pak celou sedačku narovnej a je to v poho... Jinak máme Chicco synthesis...
neboj se a kupuj... za ty love dost dobrý. Já svýho kupoval za 85 tis. czechokreditů! A to je faceliftovanej....Laci píše:klima je dobra v lete v zapchach - vtedy vobec nevadi ze to "nepojede vůbec" - a este raz - je to 1000-ka, 47 kWRobert píše:Kristova noho Ještě klimu? No to už to auto nepojede vůbec...
Dik za tip, vyzkousim a sedacku mame nejakou no name z Tescadattel007 píše:To byla sranda, ne?zabijec píše:Ne to fakt ne , momentálně na mateřské jinak zapisovatelka u soudu a cca 60kg, stačí?dattel007 píše: a nedělá manželka na jatkách??
Teď mi přišlo na mysl, že má Matiz vzadu docela krátký bezp. pás. Připnout jím autosedačku na mimino je docela boj který manželka prohrává. Dopředu to naštěstí jde s trošku položeným opěradlem.
Jinak manželka taky bojuje s dětskou sedačkou, ale já mám malý fígl . Nahni opěradlo sedačky k opěráku, dej pás a pak celou sedačku narovnej a je to v poho... Jinak máme Chicco synthesis...
Už bez Matesa
Litr
Ahoj Vojto,já se bohužel nemůžu počítat mezi ty co mají auto koupené v ČR.I ten můj Mazel je dotáhlej ze SRN a jak zjišťuji postupným sledováním a údržbou tak byl pravděpodobně bouranej na pravej přední blatník,ale nic vážného jen výměna blatníku a nárazníku,ale to víš už to auto nikdo nespasuje tak jak byl z výroby.No ale není to opravdu nic vážného a normálně se s tím dá jezdit.Auto jsem samozřejmě kupoval s tím že nikdy nebylo bourané,ale hádat se dodatečně s bazarem....to je běh na dlouhou trať při dnešních soudních řízeních.Vojta píše:Do ČR bylo prý oficiálně dovezeno nových 51 ks Matiz 1.0, kolik do SR nevím. Další litrovky se tahají z Německa. Na fóru vím o třech - Jakub, J.Bad a já.
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
To ja jsem driv mel zase Matize bez serva a ted se servem a neprislo mi, ze by to byl takovy rozdil. Auto je lehke, takze parkovani nikdy nebyl problem.PAMA píše:No ja mam servo a Matiza bez serva by som uz ani nechcel.Mame Matiza aj bez serva takze viem aky je tam rozdiel.Ale da sa zviknut aj na Matiza bez serva.Jo to jednoducho luxus.
No a neviem ci namontujes servo do matiza ktory ma Klimu.Podla mna tam bude strasne malo placu teda aspon u Matiza 1.A nebudes mat asi volnu drasku na remenici.
Klima i servo se tam vejde - ja to tak mam (Matiz I.), ale je vyuzito kazde mistecko pod kapotou.
Stříbrný sršáň r.2000 - ABS, klima, servo, AL kola
a Zelená moucha cabrio na náhradní díly r.2000 po zkrácení o cca 0.5 m způsobeném autobusem.
a Zelená moucha cabrio na náhradní díly r.2000 po zkrácení o cca 0.5 m způsobeném autobusem.