tapacír
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
Ja som si to urobil sam. Kupil som sivy potah u calunika, pikslu Chemopren Extrem, demontoval som stresne calunenie (je to taka skrupina). Pomocou fenu som stiahol povodne sede umele calunenie (bez penoveho materialu - ten som nechal na skrupine) a nalepil novy potah. Odporucam postupovat podla navodu na lepidle - pouzit zubatu stierku, nanasat na obidve strany a nechat odvetrat. Vizera to lepsie ako original. Skoro som rozmyslal, ze to urobim aj na inych castiach interieru, ale kupil som len zvysok latky u calunika. Naklady na material boly asi 600Sk (lepidlo + potah).
Naposledy upravil(a) Jupi dne pon pro 04, 2006 07:27, celkem upraveno 1 x.
Kedysi Nexia GTX 16V, Remus, chip, LPG, spotreba 9,0l/100km, 270 000 km, novy Renault Megane GT II (GT znie lepsie ako GrandTour = kombi )
-
- Kontaktovat uživatele:
Jakou fenu si stiahol Ty sadisto,to si nevieš kúpiť sintetický matrošJupi píše:Ja so si to urobil sam. Kupil som sivy potah u calunika, pikslu Chemopren Extrem, demontoval som stresne calunenie (je to taka skrupina). Pomocou.............. fenu som stiahol ................povodne sede umele calunenie (bez penoveho materialu - ten som nechal na skrupine) a nalepil novy potah. Odporucam postupovat podla navodu na lepidle - pouzit zubatu stierku, nanasat na obidve strany a nechat odvetrat. Vizera to lepsie ako original. Skoro som rozmyslal, ze to urobim aj na inych castiach interieru, ale kupil som len zvysok latky u calunika. Naklady na material boly asi 600Sk (lepidlo + potah).
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Škarohlíd ?
Ajaj , zase se tu objevil škarohlíd který nerozumí " legraci " ?? Vazoun
zdraví začátečníka Pavlecha aj Pehu - chlapci tak ako to bude kamoši
------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
Matiz SE r.v. 07/2002 sv.zel.metlina U 38 / STK+Emise do 07/2008
od 11/2006 kšiltík
zdraví začátečníka Pavlecha aj Pehu - chlapci tak ako to bude kamoši
------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
Matiz SE r.v. 07/2002 sv.zel.metlina U 38 / STK+Emise do 07/2008
od 11/2006 kšiltík
- simone
- Kontaktovat uživatele:
aaa
Teoreticky daj dole strechu a potom sa rozhodni či daš na pôvodnu strechu alebo daš dole tu staru ale fakt chemopren je dobrý tam kde to treba natiahnuť mierne zohrej a ťahaj ale niemoc lebo potom sa to po vychladnutyá strhne. Ja použivam obojstranne lepiace pásy. Pon celej dlže v odstupe 10cm ich nalep na pôvodnu a nato daj novu tkaninu po zahnutí na okraji to nalep Patexom tak asi tolko
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
Este jedna vec. Som sa rozpraval so znamym, on chcel spat prilepit povodny tapacir, ale je problem, ze je moc tenky a po naneseni lepidla to bolo bud hrbolate alebo sa to trhalo - lepidlo to trochu naleptalo. Takze sa na to vykaslal a dal to spravit calunikovy.
Kedysi Nexia GTX 16V, Remus, chip, LPG, spotreba 9,0l/100km, 270 000 km, novy Renault Megane GT II (GT znie lepsie ako GrandTour = kombi )
Jupi píše:Ja som si to urobil sam. Kupil som sivy potah u calunika, pikslu Chemopren Extrem, demontoval som stresne calunenie (je to taka skrupina). Pomocou fenu som stiahol povodne sede umele calunenie (bez penoveho materialu - ten som nechal na skrupine) a nalepil novy potah. Odporucam postupovat podla navodu na lepidle - pouzit zubatu stierku, nanasat na obidve strany a nechat odvetrat. Vizera to lepsie ako original. Skoro som rozmyslal, ze to urobim aj na inych castiach interieru, ale kupil som len zvysok latky u calunika. Naklady na material boly asi 600Sk (lepidlo + potah).
Keď idem demontovať ten tapacír tak musím odmontovať rukoväte, slnečné clony aj svetlo??? a ako drží tá škrupina???
ešte trochu mimo od tejto témy kadial ste tahali kábel od baterky na zapojenie zosiku-myslím od motora do kabíny?? dik
Ano, treba ich odmontovat, potom tu skrupinu som celu potiahol dole a dozadu, cez 5. dvere von (mam HB).Keď idem demontovať ten tapacír tak musím odmontovať rukoväte, slnečné clony aj svetlo??? a ako drží tá škrupina???