K: poklici nexia
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
K: poklici nexia
Ahoj, neprebejva nekomu takovato poklice?
Jedna nam chybi
Jedna nam chybi
Naposledy upravil(a) u-geen dne čtv lis 30, 2006 22:42, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Hmmm, mne chybaju 4. Ked som byval v BA - Petrzalke, tak mi ukradli z Nexie vsetko, co sa dalo: puklice, ramceky okolo hmloviek, antenu. Este ze som mal poistne skrutky na kolesach. O poskodenych vsetkych zamkoch od zlodejov ani nehovorim... Kedze chodievam pravidelne do BA, rozhodol som sa nepotrebne dizajnove veci ako puklice neriesit. Jazdim bez nich.
No a ked sa mi pokazila sirena na alarme - vytiekol akumulator a rozozral elektroniku sireny, tak mi ukradli radio, changer a vela drobnosti.
Ale sorry, asi som trosku odbocil od temy.
No a ked sa mi pokazila sirena na alarme - vytiekol akumulator a rozozral elektroniku sireny, tak mi ukradli radio, changer a vela drobnosti.
Ale sorry, asi som trosku odbocil od temy.
Kedysi Nexia GTX 16V, Remus, chip, LPG, spotreba 9,0l/100km, 270 000 km, novy Renault Megane GT II (GT znie lepsie ako GrandTour = kombi )
poklice
....no original jsou dobrý a drahý....druhovýroba různá mnohdy nejde nasadit - vystředit ( kolo jako hází atd. )...doporučuji koupit originál...
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
poklice
....ještě k poklicím protože originál - nový je docela drahý, koupil jsem si v Makru chromový poklice - montáž bez problému a sedí - výrobce tuším Thaj - van - vyšla asi na 540 s DPH - doplnil jsem je samolepícím plastickým znakem DAEWOO z Krče za 70...pokud seženeš originál ne moc odřený není co řešit
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
poklice
....ještě k poklicím protože originál - nový je docela drahý, koupil jsem si v Makru chromový poklice - montáž bez problému a sedí - výrobce tuším Thaj - van - vyšla asi na 540 s DPH - doplnil jsem je samolepícím plastickým znakem DAEWOO z Krče za 70...pokud seženeš originál ne moc odřený není co řešit
mějte se fajn
mějte se fajn
serpico
serpico