Zimný Daewrolet zraz
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Já jsem samozřejmě pro československý sraz. Ale týden před Vánoci - nevím, nevím. Jednak jsou přípravy na svátky v plném proudu, druhak v neděli 17.12. mi vychází noční šichta. A to po srazu není to pravé ořechové. Doufám, že jak Baldovec, tak i Manín, se stanou tradicí a budou se konat každý rok. Ideální stav by byl stanovit pevné termíny (např. Baldovec vždy poslední víkend v dubnu, Manín poslední víkend září). Jinak na srazy samozřejmě jezdit s manželkou budeme.
- Reklama
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím s Vojtou a částečně i s Topolem. Baldovec by byla moc fajn tradice,ale vytáhnout ze šrajtofle před vánocema 2000 Kč (min.spíš víc) je docela problémek (teda alespoň pro mě, jakožto člověka co se zajíždí ve firmě a těch penízek moc není:-(( ). Nicméně, když zimní sraz bude, přeju pěkný počasí a žádný nehody.
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Kluci, tak postupně:
1) Nevím, jestli z Baldovce chci dělat tradici. Já vím, že jsme každý jiný, ale mě osobně třeba vyhovuje dělat sraz pokaždé jinde. Protože tak člověk alespoň pozná kouty Česko-Slovenska a není to každý rok stejné. Tím ovšem nemyslím, aby se to dělalo úplně někde jinde, protože moravská lokalita je nejvýhodnější pozice jak pro členy z Čech, tak pro členy ze Slovenska. Tedy bych navrhoval přibližně (+/- 50 km) tu samou lokalitu, ale jiný kemp.
2) Uvědomte si, že čím více srazů za rok chcete organizovat, tím méně lidí na každý z nich přijede a bude to jako tehdy, když Daewoo club začínal - 10 aut.
1) Nevím, jestli z Baldovce chci dělat tradici. Já vím, že jsme každý jiný, ale mě osobně třeba vyhovuje dělat sraz pokaždé jinde. Protože tak člověk alespoň pozná kouty Česko-Slovenska a není to každý rok stejné. Tím ovšem nemyslím, aby se to dělalo úplně někde jinde, protože moravská lokalita je nejvýhodnější pozice jak pro členy z Čech, tak pro členy ze Slovenska. Tedy bych navrhoval přibližně (+/- 50 km) tu samou lokalitu, ale jiný kemp.
2) Uvědomte si, že čím více srazů za rok chcete organizovat, tím méně lidí na každý z nich přijede a bude to jako tehdy, když Daewoo club začínal - 10 aut.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
to velke stretko si nenecham ujst a je mi jedno kde to bude. ale z toho hore napisaneho predpokladam, ze to bude az buduci rok. kedze som si vsimol ze za stretko na Kovacovej hlasovalo 14 ludi (len neviem nakolko je to hlasovanie funkcne, ci nepridavalo hlasy aj za ostatne moznosti na tu jednu), preto otazka znie:
bude nieco z tohoto predvianocneho stretka v Kovacovej? co tak sobota 16. december o 9:30 na tom parkovisku? kto by prisiel?
bude nieco z tohoto predvianocneho stretka v Kovacovej? co tak sobota 16. december o 9:30 na tom parkovisku? kto by prisiel?
Lega 2.0i LPG full
MY JSME PRO SRAZ ČESKO-SLOVENSKÝ, ALE AŽ NA JAŘE.PŘED VÁNOCEMI TO BOHUŽEL NEJDE (POŘÍDILI JSME MILÁČKOVI ZIMNÍ OBUTÍ).A TŘÍLETÉMU (ŽIVÉMU) MILÁČKOVI MUSÍME KOUPIT JEŠTĚ ŽELVÍKA( PRO TY CO NEKOUKAJÍ V SOBOTU A V NEDĚLI DOPOLEDNE NA TV- ŽELVÍK JE DĚTSKÝ KARAOKE NOTEBOOK ZA 2000KČ).A TO PROSTĚ JEŽÍŠEK MUSÍ PŘINÉST(KROMĚ JINÝCH VYMOŽENOSTÍ).
LANOS SEDAN: 1.6 16V SX: 185/60/R14 r.v. 97,man.KLIMA,LPG sekvenční
PEUGEOT 309
PEUGEOT 309
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
Nojo, děti...kde jsou ty časy, kdy jsem si pár let vystačil s Tatrou 613 na ovládání a nic jinýho jsem nechtěl.....a svítila
Každopádně udělejme sraz až na jaře. Bude pěkně, teplo a Řezník zas bude moci čarovat:-)
Každopádně udělejme sraz až na jaře. Bude pěkně, teplo a Řezník zas bude moci čarovat:-)
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony