Spätné zrkadlo
Moderátor: Blue Lanos
Spätné zrkadlo
Na mojom kalose sedan nie je možné sklopiť vnútorné spätné zrkadlo proti oslneiu zozadu. Dá sa dokúpiť sklápatelné ? V návode na prevádzku popisujú aj možnosť prepnutia, ja však túto možnosť nemám, pritom už favorit mal šdardandne sklápatelné zrkadlo.
- Reklama
- Blue Lanos
Vsak mas auto v zaruke tak kde je problem???
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Re: Spätné zrkadlo
Dokoupit se dá to je jasná zpráva... cana cca...580 kč včetně DPHaaa píše:Na mojom kalose sedan nie je možné sklopiť vnútorné spätné zrkadlo proti oslneiu zozadu. Dá sa dokúpiť sklápatelné ? V návode na prevádzku popisujú aj možnosť prepnutia, ja však túto možnosť nemám, pritom už favorit mal šdardandne sklápatelné zrkadlo.
Kaufiku, klidne se u nas zaregistruj
Opet
Opet
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Blue Lanos
Kaufik. píše:Tak sem tady teda v registrumilosh píše:Kaufiku, klidne se u nas zaregistruj
Opet
Bolo aj na case od 02.09.2004
http://www.cardomain.com/id/27101976
Zrcátko
U mého Kalose mi teda to sklopení zrcátka chybí taky. A v základní výbavě to teda nebylo. Musím říct, že nechápu jak jsem takovou "drobnost" mohl při koupi přehlídnout. 580 kč je ale celkem pěkný nářez za takovou drobnost.
- pavel-nebojsa
Re: Zrcátko
Mně to (ne)sklopení zrcátka teda vůbec nevadí, ani při jízdě v noci mě to nijak neoslňuje.
Sem teda byl naštvanej, když sem poprvé zjistil, že to tu není,ale doteď jsem se bez toho obešel fakt v pohodě.
Sem teda byl naštvanej, když sem poprvé zjistil, že to tu není,ale doteď jsem se bez toho obešel fakt v pohodě.
Re: Zrcátko
No jasně že se bez toho dá žít, ale když už jednou člověk tenhle detail použije v praxi (ve firemní Oktávce ho mám) tak už se na to prostě dívá jinak. A zvlášť tady u nás kde máme 3/4 roku tmu a zimu
pavel-nebojsa píše:Mně to (ne)sklopení zrcátka teda vůbec nevadí, ani při jízdě v noci mě to nijak neoslňuje.