kupil som espero je to bomba je to aj vas nazor?
Moderátor: Blue Lanos
Pred tým ako sa na Esperku zabiješ, prečítaj si aspoň návod na obsluhu.
Súhlasím, je to veľké pohodlné auto, žiaden športiak to však nie je -
aspoň 1,5 určite nie. Že by bolo nejako extra tiché - tiež neviem, ale
ináč som s ním veľmi spokojný.
Nech ti slúži.
Súhlasím, je to veľké pohodlné auto, žiaden športiak to však nie je -
aspoň 1,5 určite nie. Že by bolo nejako extra tiché - tiež neviem, ale
ináč som s ním veľmi spokojný.
Nech ti slúži.
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
- Reklama
Prajem ti na "novom" aute vela statsnych km a jazdi s rozumom, neprecenuj svoje sily a schopnosti auta,1,5 nieje zas az taka raketa. Espero je aj podla mojho nazoru dobre auto, len ti budem oponovat v tej hlucnosti...A pozor v zakrutach.
Ja tiez nelutujem ze som si espero kupil.
Tak vela zdaru!
Ja tiez nelutujem ze som si espero kupil.
Tak vela zdaru!
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
- Slavek
- Kontaktovat uživatele:
no co mam rict, neni to spatne auto, ale tvoje nadceni za nejakou dobu opadne, to je se vsemi novyma auty, hlavne te prejde radost z espera az si budes chtit vymenit palivovy filtr. Ja sem z toho byl nestasnej. Jinak mam 2.0 s cipem na usporu a docela to jede
Měl jsem 3x Espero 2.0
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
ted VOLVO 1.9TDi
full vybava včetně kluzké kuže :-)
Holt bezpeči je bezpeči
NOVINKA do rodiny přibylo SF 4x4 2.0CRDi 92kW
Volvo V50 2.0 s motorem PSA
Dovoz aut zD
Možnost zakoupení různých dílu Bosch levněji než v autodilech
-
- Kontaktovat uživatele:
fakt ze sportik to nieje ale skuste presadnut do felicie rok vyroby 1994 a potom uvidite o com so m pisal.pokial mal niekto pred tym lepsie auto co islo ticho tak ja veru nie.felicia fakt oproti tomu hucala asi 4 krat tolko a vobec tam hlucnost bola ovela ovela vecsia.aj kamos co ma novsi typ tvrdi ze ide tichsie daewo.
p.s.drnci my volant no neviem ci capy alebo nejake lozisko v riadeni ked pohybem tycou riadenia sa hybe hore dole si 2cm.
p.s.drnci my volant no neviem ci capy alebo nejake lozisko v riadeni ked pohybem tycou riadenia sa hybe hore dole si 2cm.
Čo tak zle vyvážení kolesá?
Volant sa hýbe hore dole ako keď ho výškovo nastavuješ,
alebo ku tebe od teba?
Vieš že Espero ma výškovo nastaviteľný volant?
A čo sa týka hlučnosti, oproti škodovke naozaj nie je čo riešiť.
Ale v porovnaní napr. s peugeotom 106, kde vôbec nepočuješ motor,
a že ide vieš len podľa otáčkomera, je espero hlučnéjšie.
Volant sa hýbe hore dole ako keď ho výškovo nastavuješ,
alebo ku tebe od teba?
Vieš že Espero ma výškovo nastaviteľný volant?
A čo sa týka hlučnosti, oproti škodovke naozaj nie je čo riešiť.
Ale v porovnaní napr. s peugeotom 106, kde vôbec nepočuješ motor,
a že ide vieš len podľa otáčkomera, je espero hlučnéjšie.
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
RASTIKK11, viem o čom hovoris, ja som z feldy presadol do novej fabky a potom som si zaobstaral esperko, je to naozaj neporovnateľny rozdiel...Vo všetko- v pohodli aj vo vybave...
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
-
- Kontaktovat uživatele:
bol som na jame a tahal som tyc riadenia a mala volu.neviem ci to su kulaky asi na sto percent alebo-aj na felicii som vymenil kulaky a aj tak som musel robit generalku riadenia lebo tam bola vybehane loziska a puzdra tak neviem ci po vymene kulakou ten problem zmizne ci sa este daco v riadeni meni.
- Blue Lanos
Re: kupil som espero je to bomba je to aj vas nazor?
Presne ako napisal Peco ale nezabudaj smrt este nikto nepredbehol ani nedobehol Don´t forget! Drive safetly and responsible.peco píše:rastikk11 píše:ha ha ha som to dal do 3-ky tak 4800 otacok tak asi v 89-tke stvorka no som ju mal v spetaku a ten pozitok pri obehovani ako som siel z michaloviec 2 kamiony a jedna avia no sila som bol prijemne prekvapeny fakt ...medzi tym aj par felicii a nejaka fabia no nema chybu.
takto sa najcastejsie clovek zabije. presadne zo slabeho auta do silneho, a mysli si ze je rychlejsi ako smrt. tak na to nezabudaj ked budes jazdit
v kazdom pripade vela km bez nehod.
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Re: kupil som espero je to bomba je to aj vas nazor?
A to si sa ešte nevozil v mojom...rastikk11 píše:kupil som espero je to bomba .....