A je to tady zase! - Zimne gumy uz brzy...
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Tak jak jsem jel dneska do boje, tak jsem viděl asi pět bouraček jednoznačně způsobených kluzkým povrchem.
A pak kolega vyprávěl, že jede a v zrcátku vidí, že za ním jede docela dost rychle nějaký závodník. Už si prý říkal, tak a je ve mě. Naštěstí to ten ještě stačil stočit do vedlejšího pruhu. A právě včas, protože závodník to napasoval do auta jedoucího před ním.
Takže jezděte opatrně, na namrzlé silnici vám nepomůže vůbec nic.
A pak kolega vyprávěl, že jede a v zrcátku vidí, že za ním jede docela dost rychle nějaký závodník. Už si prý říkal, tak a je ve mě. Naštěstí to ten ještě stačil stočit do vedlejšího pruhu. A právě včas, protože závodník to napasoval do auta jedoucího před ním.
Takže jezděte opatrně, na namrzlé silnici vám nepomůže vůbec nic.
- Reklama
-
Len este s tym snehom nestraste, ja dufam, ze to do buduceho tyzdna vydrzi, aj ja idem prezuvat v streu. Tajne som dufal, ze pocasie vydrzi aspon do pol novembra...
Daewoo Espero, 1,5 DOHC, 66kw, 103 000km pri kúpe, teraz 136 000 km, plná esperácka výbava, AL-disky ExclusiveLine 14" a pneu DUNLOP SP200 195/60/R14 H, audio SONY CDX GT 500 /52x4 + 52 w priamo na subwoofer/, vpredu repro koax. Ground Zero GZTF 100 MK2, vzadu repro Hertz DSK 165 kompo
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Celoroční pneu?
No nevím kolego - homer simpsone - já osobně mám také celoroční pneu.
ale po nedobré zimní zkušenosti, jsem si pořídil na svýho Matízka, raději
originál M+S a jezdím v zimě bezstarostně, protože na severu Čech je vždy
sněhu a ledu až přezpříliš. Zdraví všechny na foru " Vazoun "
-------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
Matiz SE r.v. 7/2002 sv.zel.metlina U 38 - STK + Emise do 7/2008
ale po nedobré zimní zkušenosti, jsem si pořídil na svýho Matízka, raději
originál M+S a jezdím v zimě bezstarostně, protože na severu Čech je vždy
sněhu a ledu až přezpříliš. Zdraví všechny na foru " Vazoun "
-------------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
Matiz SE r.v. 7/2002 sv.zel.metlina U 38 - STK + Emise do 7/2008
-
To vazoun: Já nemám celoroční Já jezdím odjakživa celoročně na zimních Prostě před STK koupím zimáky pak dva roky jezdím(asi 40 000) a před další STK zase přezuju. Samozřejmě se mnou nebude nikdo souhlasit,ale jezdím tak léta a vyhovuje mě to, tak co. Furt lepší v létě na zimách než v zimě na letních Che a teď do mě. Čau H.S.
tiez som dnes videl buracku, ale pani na Yarise nedala prednost a vosla pod aviu, nikomu sa nic nestalo, iba Yarisu urvalo kolo
no ja zimne tuto zimu uz asi davat nepojdem, neviem, vonku kosa, nechce sa mi tam byt pol hodinu a prezuvat, na druhej strane tuto zimu sa asi moc ani nepovozim, teraz idem na mesiac prec, okolo Silvestra dalsie 2 tyzdne budem prec, potom jeden tyzden koncom januara bez auta a to uz je potom februar a onedlho je po zime. no dufam ze otec vramci vozenia sa na mojom aute aby mesiac len tak nestalo to prezuje
no ja zimne tuto zimu uz asi davat nepojdem, neviem, vonku kosa, nechce sa mi tam byt pol hodinu a prezuvat, na druhej strane tuto zimu sa asi moc ani nepovozim, teraz idem na mesiac prec, okolo Silvestra dalsie 2 tyzdne budem prec, potom jeden tyzden koncom januara bez auta a to uz je potom februar a onedlho je po zime. no dufam ze otec vramci vozenia sa na mojom aute aby mesiac len tak nestalo to prezuje
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
A je to tady zase!zimne gumy uz brzy
Ja jsem prezouval minuly patek,manzelka se mi smala co delam ze je venku 25stupnu.No dnes mame -2°a smeju se.
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- ]Rebro[
Heh, tak uz i ja patrim k tej mensine so zimakmi. Bol to faynovy pohyb na cerstvom vzduchu, tak mam licka cervene ako od Mrazika /zimna verzia Kenna/
Zajtra kupim nemrznucu a vymenim sisku za klas. vzduch. filt. a pockam do jari.
Zajtra kupim nemrznucu a vymenim sisku za klas. vzduch. filt. a pockam do jari.
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory