A je to tady zase! - Zimne gumy uz brzy...
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
A je to tady zase! - Zimne gumy uz brzy...
Dnes ráno: +1,1 a drobné sněžení. Zítra nazouvám zimáky a na půl roku blázinec. Ach jo.
- Reklama
- Miroslav Wróbel
- Kontaktovat uživatele:
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Ja uz som objednnany na stvrtok na prezutie a pozeram, ze som dobre urobil. Chysta sa zima, dokonca vraj aj sneh. Nebyt objednany, cakam aj tyzden alebo nabeham 150km po Bratislave, aby som nasiel nieco volne.
Ale spravil som dobru vec. Mam dovolenku vo stvrtok aj v piatok a nejazdim (az na ten servis za rohom). A prave na tie dni hlasia mraz. Ako kazdy rok, tu v BA sa v prve dva dni vylucia z dopravy (tukancami a malymi havariami) vsetci magori, ktorym fyzika nic nehovori a myslia si, ze ich sa sneh a lad netyka.
Aspon mam istotu, ze mi pocas tohoto "vylucovacieho kola" nikto nenastupi do kufra
Po dvoch dnoch sviatocnici auto zagarazuju, magori sa stratia a normalni ludia si zvyknu, ze je vhodne zaoberat sa aj podmienkami na ceste.
Ale spravil som dobru vec. Mam dovolenku vo stvrtok aj v piatok a nejazdim (az na ten servis za rohom). A prave na tie dni hlasia mraz. Ako kazdy rok, tu v BA sa v prve dva dni vylucia z dopravy (tukancami a malymi havariami) vsetci magori, ktorym fyzika nic nehovori a myslia si, ze ich sa sneh a lad netyka.
Aspon mam istotu, ze mi pocas tohoto "vylucovacieho kola" nikto nenastupi do kufra
Po dvoch dnoch sviatocnici auto zagarazuju, magori sa stratia a normalni ludia si zvyknu, ze je vhodne zaoberat sa aj podmienkami na ceste.
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
ja uz mam taky tyden prezuto, no nevim kdo prezouva v kose, ja jezdim do servisu kde maj vytopeno
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Uz to naozaj zacalo. BA rano -3, prve tohoto-zimove skrabanie namrazy zo skla uz mam za sebou
V.
- Blue Lanos
Ja menim zitra na Matador MP58
To Milosh ja prezuvam v garazi ale vytopenu ju nemam to by mi tam vsetko skorodovalo mam tam len teplo
To Milosh ja prezuvam v garazi ale vytopenu ju nemam to by mi tam vsetko skorodovalo mam tam len teplo
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Tak mě včera v televizi tak vystresovali , že jsem ještě večer přezul matízka , potřebuju ho denně , tak jsem měl strach a teď vidím , že to nebylo zase až tak nutné , no aspoň to mám hotový a o víkendu ještě nubku .
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e