Wow tak to budou masáže na srazech ?Iveta píše:Nevím jestli se to sem hodí, ale ode dneška jsem začala chodit do masérského kurzu a přes počáteční obavy jaké to tam bude apod. jsem moc ráda že se tam sešla pohodová partička lidí. Přednášející je taky fajn, tak mě to všechno potěšilo a tréma ze mě spadla. Držte mi palce ať to zvládnu, je to docela náročné a učení je taky dost. Tak zatím čauky lidičky.
co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
ŘEZNÍK
- Reklama
potěšilo
....že jsem vyhrál 500 na 10čísel s královským číslem, chytil jsem pět + královské...
mějte se vyhrávejte víc
mějte se vyhrávejte víc
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
potěšilo
....že jsem vyhrál 500 na 10čísel s královským číslem, chytil jsem pět + královské...
mějte se vyhrávejte víc
mějte se vyhrávejte víc
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico
Re: potěšilo
při tankování mě dneska potěšíla cena 26,9 Kč/l. po nahlédnutí do záznamů jsem zjistil, že za takovou cenu jsem naposledy tankoval před rokem a půl. Zvědavci se určitě budou ptát kde a tak se rovnou přiznám, že to bylo u Carefouru (dnes Tesco) v OV.
- SkylineGTR
- Kontaktovat uživatele:
Kurnik,a já v pondělí tankoval v Radvanicích za 28,9Kč/l a bral jsem 44l.Tompetr píše:při tankování mě dneska potěšíla cena 26,9 Kč/l. po nahlédnutí do záznamů jsem zjistil, že za takovou cenu jsem naposledy tankoval před rokem a půl. Zvědavci se určitě budou ptát kde a tak se rovnou přiznám, že to bylo u Carefouru (dnes Tesco) v OV.
Daewoo Lanos 1,6 16v - Remus + Denso + KD + OMP + KYB + H&R + O.Z ;o)
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
http://s10.gladiatus.cz/game/c.php?uid=111067
to je pech to by bylo na flašku, co?SkylineGTR píše:Kurnik,a já v pondělí tankoval v Radvanicích za 28,9Kč/l a bral jsem 44l.Tompetr píše:při tankování mě dneska potěšíla cena 26,9 Kč/l. po nahlédnutí do záznamů jsem zjistil, že za takovou cenu jsem naposledy tankoval před rokem a půl. Zvědavci se určitě budou ptát kde a tak se rovnou přiznám, že to bylo u Carefouru (dnes Tesco) v OV.