Typ rádia
Moderátor: Blue Lanos
Typ rádia
V júni som sa stal šťastným majiteľom Legy, rok výroby 2001, je v nej rádio, ale neviem, čo je to za typ... Je tam aj ovládač na CD, ale samotná CD mechanika a ani nič iné, čo sa týka CD tam nikde nie je, iba to tlačítko na ovládacm panely. Malo by to byť daewacke radio. Poraďte, prosím.
- Reklama
Dik, ja som s radiom spokojny lebo fici bez problemov antena sa vysuva, mam tam otvor na kazetu a aj na CD - pocuvam vlastne iba cd a zvuk ma dobry.Petr Hanzlíček píše:To Mufty na začiatok ako vydím na fotke -dobrá kára. Ale to rádio vyber a daj tam niečo lepšie,ja už som to urobil,lebo to moje originálne chytalo aj vysielačky,no vlastne skoro len tie,nemalo RDS a kazety som musal otáčať lebo to nemalo reverz,proste hrôza.
Lega 2.0i LPG full
Rádio ako také je v pohode, len mi tam chýba ten CD prehrávač. Kufor je vybrakovaný., takže mi asi nič iné nezostane, len to vymeniť. Ale aj tak dík za cenné informácie.Petr Hanzlíček píše:To Mufty na začiatok ako vydím na fotke -dobrá kára. Ale to rádio vyber a daj tam niečo lepšie,ja už som to urobil,lebo to moje originálne chytalo aj vysielačky,no vlastne skoro len tie,nemalo RDS a kazety som musal otáčať lebo to nemalo reverz,proste hrôza.
Co to tam je za knoflik vlevo nahore? Na co tam je ta dioda? A kde je tempomat?Mufty píše:este raz obrazok
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
[quote="Mufty"][/quote]
Slam: neviem, ale blika to. asi alarm.
Ne, ne... Na to tam je prave ta dioda uplne vpravo na tlacitku s napisem SECURITY, proto jsem se ptal. No asi tam mas 2 alarmy...
tempomat nemam, aspon o tom neviem, ale vraj aj tak nedrzi rychlost ako by mal tak ma to nejak nemrzi.
Nesmis hold vsemu verit! Mne rozhodne drzi naprosto presne (a stejne presne packou pridava nebo ubira) a povazuji ho za velmi prijemnou vychytavku, kterou bych ozelel uz jen velmi nerad v budoucnu.
Slam: neviem, ale blika to. asi alarm.
Ne, ne... Na to tam je prave ta dioda uplne vpravo na tlacitku s napisem SECURITY, proto jsem se ptal. No asi tam mas 2 alarmy...
tempomat nemam, aspon o tom neviem, ale vraj aj tak nedrzi rychlost ako by mal tak ma to nejak nemrzi.
Nesmis hold vsemu verit! Mne rozhodne drzi naprosto presne (a stejne presne packou pridava nebo ubira) a povazuji ho za velmi prijemnou vychytavku, kterou bych ozelel uz jen velmi nerad v budoucnu.
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)