pružiny
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
pasuji no problem, vyska cca 25mm, resp. snizeni.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
ja hlavne doporucuju koupit novy a ne jety jako sem koupil ja kdysi
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ja mam na espere vraj zadne pruziny z opla ale netusim akeho a v porovnani s ostatnymi esperami mam prdelku vyssie, podla mna tak akuratne vysoko. Vraj su kratsie ale tvrdsie takze je zadok aj tak vyssie. Vzhladom na to ze je tam este nadrz s lpg je to super. Nejake nepohodlie nepocitujem a to jazdim 350km trasy po vselijakych cestach.
Ale aj tak som uz zasuvku tazneho zohol na obycajnej hline ked to preperovalo.
Ale aj tak som uz zasuvku tazneho zohol na obycajnej hline ked to preperovalo.
ok, keby nieco, tak som prave prezul na zimne a takisto som si nechal vymenit -3cm pruziny za originaly, co som tam mal - asi uz fotrovatiem. takze keby niekto predsa len chcel, tak mam 2 roky jazdene -3cm pruziny, pekne lakovane, aj vam ich ocistim.... . vtedy ma stali 4 litre (dovoz z nemecka ), tak skuste nieco navrhnut...
Naposledy upravil(a) Granko dne pát lis 03, 2006 13:38, celkem upraveno 1 x.
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
To neznamená fotrovatět
Být opatrný a obezřetný,neznamená kolego " Granko " dle tvého názoru
" fotrovatět " jsi už zřejmě dospělý a neriskuješ za to zasloužíš uznání ,
a pochvalu zdraví " Vazoun "
-----------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
" fotrovatět " jsi už zřejmě dospělý a neriskuješ za to zasloužíš uznání ,
a pochvalu zdraví " Vazoun "
-----------------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
no, pomaly som presiel do fazy, ked sa snazim to auto setrit a uz ma nebavi jazdit ako kedysi . obcas tomu sice vytnem, len kvoli zvuku, ale inak jazdim ako dedko, dokonca aj rychlost obcas dodrzujem. takze sportove vyzitie veskere zadne, a na tych pruzinach je to dost nepohodlne. dokonca aj na motorke jazdim ako clovek (stacilo sa raz vysypat )
to znam, stejnej stav jsem mel pred rokem, brzy budes otecGranko píše:no, pomaly som presiel do fazy, ked sa snazim to auto setrit a uz ma nebavi jazdit ako kedysi . obcas tomu sice vytnem, len kvoli zvuku, ale inak jazdim ako dedko, dokonca aj rychlost obcas dodrzujem. takze sportove vyzitie veskere zadne, a na tych pruzinach je to dost nepohodlne. dokonca aj na motorke jazdim ako clovek (stacilo sa raz vysypat )
ty ses jeste mladik a taky ve vate, u tebe to je neco jinyhoIvan píše:Proboha...