A zase tlumiče na Leganzu
Moderátor: Blue Lanos
-
- Kontaktovat uživatele:
A zase tlumiče na Leganzu
Aké mate skúsenosti s tlumičema na Legu.Aké sú podla vás najlepšie a dáka ta cena (v CZ aj SR ) a to na čumáčik aj na zadoček.
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
nazdaarek..
no skusenosti na Legu..
KYB Excel-G vysiel jeden predny cca 4700,- pred rokom..
..a to ti je teda paalka..
..a este treba brat do uuvahy ci mash ABS alebo nie, ci mash taky ten "SPORT" gombiik..
niekde na palubovke..a pod..
.ked ja som mal onehdaa pred dvoma (troma) rokmi 4 na nexiu za 5880,-cca..
no skusenosti na Legu..
KYB Excel-G vysiel jeden predny cca 4700,- pred rokom..
..a to ti je teda paalka..
..a este treba brat do uuvahy ci mash ABS alebo nie, ci mash taky ten "SPORT" gombiik..
niekde na palubovke..a pod..
.ked ja som mal onehdaa pred dvoma (troma) rokmi 4 na nexiu za 5880,-cca..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
Opravy vašich plechových miláčikov
Tak minimalne predne tlmice budem musiet menit aj ja kedze je uz jeden poteceny. A objavil som za super cenu, neviem co to su zac ale svoj ucel urcite splnia
http://www.auto-art.sk/download/maloobc ... 1f#LEGANZA
http://www.auto-art.sk/download/maloobc ... 1f#LEGANZA
Lega 2.0i LPG full
Tady nejde o to, co hledas, ale pokud mas na palubce tlacitko ICS (SPORT neni na tlacitku, ale rozsviti se pri zmacknuti toho tlacitka na pristrojovce):Petr Hanzlíček píše:No ABS mám,ale sport nie.Ani sport tlumiče nehledám skôr také komfortnejšie
...tak mas tlumice s elektronicky menitelnou tuhosti (jako ja ) a pak te jeden originalni tlumic vyjde na minimalne 14 tisic...
...ani nevim, jestli to lze nahradit normalnima tlumicema, ponevadz jsem to taky nikdy nevyuzil (a za ty prachy si to i rad v budoucnu odepru)....
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Re: A zase tlumiče na Leganzu
Mam na Vas prosbu pani. Kupoval uz niekto z vas tlmice v Polsku? Mate s nimi niekto skusenosti? Lebo rozdiel v cene je velmi dobry. To uz sa oplati pre ne ist a este Vzdy je usetrene na vymenu.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Ahoj ,
ja som si zadné tlmiče aj s uloženiami objednal z Polska cez www.autofra.sk , keď sa zaregistruješ môžeš si objednávať cez nich tovar z Polska.
Minimálne polovičné ceny ako u nás. Je to spolahlivý partner. Kúpil som originál tlmiče made in Korea. Mám ich asi mesiac. Ale majú aj od iných výrobcov.
ja som si zadné tlmiče aj s uloženiami objednal z Polska cez www.autofra.sk , keď sa zaregistruješ môžeš si objednávať cez nich tovar z Polska.
Minimálne polovičné ceny ako u nás. Je to spolahlivý partner. Kúpil som originál tlmiče made in Korea. Mám ich asi mesiac. Ale majú aj od iných výrobcov.
-
- Kontaktovat uživatele:
No tak sa páni podržte - predvčerom kamarád na svojej zelenej žabičke potreboval rýchlo vymeniť predné a nevedeli sme rýchlo dáke zohnať tak išiel do Daewoo servisu tady u nás v RV a tam mu na počkanie dali nové made in Korea a po ceste k hasičom (asi 500m) mu začal na nervnostiach uhýbať a húpať predok no a ako náhle dorazil tak som ju zmáčkol a málem padla na zem a ješte sa jej predok hýbal 5minut,a tak sme išli do Škodaservisu na diagnostiku tlmičou a tam nás čakal šok-zadné majú 168 000 km a majú 72% a tie nové predné len 1-68% a 2-62% takže okamžitá reklamácia ale zatial žiadná odpoveď že čo to malo znamenať Dosť ma tedy ten náš salón dostal a je to tam zlé asi pre to lebo sa tam často obmenuje personál No kamoška zelená Legy už má KYB a pohoda
Ahojte tlmiče som ešte nemenil mam tam povodné zatial ok a ked budem menit tak určite nie madein poland alebo čina
-
- Kontaktovat uživatele:
No já mám už 3 roky Monroe original a majú najazdených asi 45 000 a na skúške majú 90 % takže som nadmieru spokojný jo a cena bola v sk 1800 predok a 1600 zadok no o to viac ma potešila odpoveď od Autodiely B+K že majú Monroe presne také ako mám já a cena
63 € predne MONROE /ks
59 € zadne MONROE /ks
Takže asi si objednám do zásoby lebo sme ich s kamarádom shánali a nik je neponúkal
63 € predne MONROE /ks
59 € zadne MONROE /ks
Takže asi si objednám do zásoby lebo sme ich s kamarádom shánali a nik je neponúkal
Ahoj Peto na takých veciach ako sú tlmiče sa nedá šetrit značku si si vybral dobrú ja som za a stou značkou som spokojný mal som hu na predchádzajúcich autach a boli ok
Ja som v lete kupoval original MONROE z Polska a vyšlo ma to komplet na 170€.-peha- píše:No já mám už 3 roky Monroe original a majú najazdených asi 45 000 a na skúške majú 90 % takže som nadmieru spokojný jo a cena bola v sk 1800 predok a 1600 zadok no o to viac ma potešila odpoveď od Autodiely B+K že majú Monroe presne také ako mám já a cena
63 € predne MONROE /ks
59 € zadne MONROE /ks
DEAWOO LEGANZA 2.0 CDX - STRIEBORNÁ - LPG-XENÓNY - PREDNE A ZADNE PARK. SENZORY - MODUL AUT. ROZSV. SVETIEL, 7-inch Touch Screen 2 Din In-Dash Car DVD Player Built-in GPS Function Dual Zone JZY-817-G