co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- djpsx
- Kontaktovat uživatele:
V Praze byl vždycky benzín dražší oproti Pardubicím. Rozdíl (a zvlášť na Shellce) je 2 - 3 koruny.Docent píše:To musí bejt nějak pančovaný (ten benzín) . Kvalitní má v Práglu Shell za 31,30 .
Daewoo Nubira Kombi 1.6SX,r.v. 99 střední výbava, stříbrná, tuning výfuk, 205/50 R16 al. kola Zender, RMG Sony
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Daewoo Nubira Sedan 2.0, r.v.98 (do provozu 2001), plná výbava, tmavě modrá metalíza, MP3 CD rádio.
Mě dnes potěšilo několik věcí:
1. Přežil jsem celkem ve zdraví svatbu dcery (i Matýsek)
2. Přežil jsem i nedělní noční šichtu
3. Po šesti dnech mi opět jde Internet (připojení ADSL Volný - chyba byla údajně na mé straně a začalo to fungovat, až jsem písemně poslal odstoupení od smlouvy - přecházím na kabelovku)
4. Nepodíval jsem se na Akriho poslední příspěvek - tři rozdíly mi stačily ke štěstí.
1. Přežil jsem celkem ve zdraví svatbu dcery (i Matýsek)
2. Přežil jsem i nedělní noční šichtu
3. Po šesti dnech mi opět jde Internet (připojení ADSL Volný - chyba byla údajně na mé straně a začalo to fungovat, až jsem písemně poslal odstoupení od smlouvy - přecházím na kabelovku)
4. Nepodíval jsem se na Akriho poslední příspěvek - tři rozdíly mi stačily ke štěstí.
Me potesilo, ze jsem (vcera odpoledne) videl na vlastni oci a zblizka Daewoo Chairmana. Sice z dalky (a vlastne i z blizka) vypada jako Medour S-ko, ale nakonec mi doslo, s cim mam tu cest. Ridil to elegantni postarsi pan, na zadnim okenku se pohupovalo na vesacku sako, auto si to majestatne sinulo mestem, proste klasika...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)