REGISTRACE - placene členství
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
REGISTRACE - placene členství
Registrace na https://www.nexiaclub.com je zde proto, abychom meli na webu jen lidi, kteri stoji o to byt clenem a budou jezdit na srazy a komunikovat ve foru, protoze doposud se registrovali jen nekteri, jen aby zde byli.
Rocni poplatek za clenstvi je 150kč
Proste se jen zaregistrujete a jakmile ja obrdzim tento formular, kde budou vyplneny vsechny potrebne udaje, poslu vam mail, kde bude cislo uctu, kam tuto castku poslat.
Vyhody pro cleny, kteri zaplati, jsou tyto:
- 1ks samolepky clubu a 1ks s adresou webu pod SPZ
- pozvanky formou mailu na vsechny srazy clubu ale i ostatni srazy a akce
- slevy pri vstupu na vybrane tuning srazy a moznost parkovani na vyhrazenych mistech
Dokud mi neprijde platba, vase auto nebude pridano na web !!!!
Plati se za clenstvi v nexia clubu, s daewoo clubem/forem to nema nic spolecneho.
Kazdy kdo zaplatil za clenstvi by mel dostat od kazde 1ks, takze jednu s obrazkem a jednu pod SPZ s adresou webu.
Samolepky jsou v cerne a stribrne barve.
Samolepka je zde, ale ty co se budou nove pridelavat, tak uz budou vypadat tak, ze se ta folie diky ktere se nalepi, proste strhne a zustane jen napis, pak to lip vypada
https://www.nexiaclub.com/samolepka-pro-cleny/
Jinak pro registrovane cleny je zde stale nabidka na vytvoreni mailu s domenou NEXIACLUB.COM
treba jako to mam ja MILOSH @ NEXIACLUB . COM (spam je svine)
Rocni poplatek za clenstvi je 150kč
Proste se jen zaregistrujete a jakmile ja obrdzim tento formular, kde budou vyplneny vsechny potrebne udaje, poslu vam mail, kde bude cislo uctu, kam tuto castku poslat.
Vyhody pro cleny, kteri zaplati, jsou tyto:
- 1ks samolepky clubu a 1ks s adresou webu pod SPZ
- pozvanky formou mailu na vsechny srazy clubu ale i ostatni srazy a akce
- slevy pri vstupu na vybrane tuning srazy a moznost parkovani na vyhrazenych mistech
Dokud mi neprijde platba, vase auto nebude pridano na web !!!!
Plati se za clenstvi v nexia clubu, s daewoo clubem/forem to nema nic spolecneho.
Kazdy kdo zaplatil za clenstvi by mel dostat od kazde 1ks, takze jednu s obrazkem a jednu pod SPZ s adresou webu.
Samolepky jsou v cerne a stribrne barve.
Samolepka je zde, ale ty co se budou nove pridelavat, tak uz budou vypadat tak, ze se ta folie diky ktere se nalepi, proste strhne a zustane jen napis, pak to lip vypada
https://www.nexiaclub.com/samolepka-pro-cleny/
Jinak pro registrovane cleny je zde stale nabidka na vytvoreni mailu s domenou NEXIACLUB.COM
treba jako to mam ja MILOSH @ NEXIACLUB . COM (spam je svine)
Naposledy upravil(a) milosh dne úte úno 01, 2005 13:02, celkem upraveno 3 x.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Upravil jsem informace pro cleny, kteri se chteji na nexiaclubu registrovat, vyhody snad budou i nadale pribyvat.
Posledni novinkou je to, ze kdyz jste clenem nexiaclubu, po zaregistrovani se do ctenarske sekce - "okynko" vpravo nahore na uvodni strane webu dostanete moznost pridavat do fotogalerie fotky, takze uz budete moci sami aktualizovat co jste na aute udelali ci tam davat jen fotky nove treba z dovolene, pokud "netunite"
Timto take zadam vsechny stavajici cleny, aby tam sve fotky pridali, klidne i ty co uz tam mate, nemam cas na to kazdeho zvlast registrovat jako ctenare. Dekuji za pochopeni
Posledni novinkou je to, ze kdyz jste clenem nexiaclubu, po zaregistrovani se do ctenarske sekce - "okynko" vpravo nahore na uvodni strane webu dostanete moznost pridavat do fotogalerie fotky, takze uz budete moci sami aktualizovat co jste na aute udelali ci tam davat jen fotky nove treba z dovolene, pokud "netunite"
Timto take zadam vsechny stavajici cleny, aby tam sve fotky pridali, klidne i ty co uz tam mate, nemam cas na to kazdeho zvlast registrovat jako ctenare. Dekuji za pochopeni
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Zajimal by me vas nazor, hlavne se toto tyka platicich clenu, jak byste radejsi clenstvi platili, jestli kazdy rok rekneme v lednu, nebo vzdy v prubehu roku v den, kdy jste se do nexiaclubu zaregistrovali?
Podle me by to bylo jednodussi vzdy pocatkem roku, pak by nevznikl chaos kdo uz zaplatil a kdo ne, je to hlavne pro me usnadneni
Podle me by to bylo jednodussi vzdy pocatkem roku, pak by nevznikl chaos kdo uz zaplatil a kdo ne, je to hlavne pro me usnadneni
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
Ale zase kdyz se nekdo regnul treba v listopadu nebo v prosinci, co s nima? Aby platili znovu, to je blbyverusamira píše:Ja si myslim,že by to bylo take lepší začátkem roku.Je dobře,že si to všechno tak hezky rozepsal,alespon mam jasno.
No v Milovicich to proberem
Pokud byste meli zajem o webovy prostor, tak pro cleny budu moci nabidnout misto na nexiaclubu a to s libovou adresou treba v tomto stylu
http://milosh.nexiaclub.com
Pokud mate vy, registrovani clenove, zajem, staci me kontaktovat
http://milosh.nexiaclub.com
Pokud mate vy, registrovani clenove, zajem, staci me kontaktovat
Rád bych ještě připomenul, že placené členství bylo založeno přibližně před rokem a proto vy, co jste ještě nezaplatili na další rok, máte nyní možnost. Více na mém mailu, ICQ nebo zde přes SZ (soukromou zprávu). Platí se na rok ode dne registrace - případně na více let
Zatim mi prisly platby jen od par lidi, ale na to, ze clenu mame v nexiaclubu uz skoro 40 platicich, tak to je celkem podivne
Takze vy co jste jeste nezaplatili, honem to dozente, nove samolepky na vas cekaji a kdo bude mit zajem o videa ze srazu v plnem rozliseni na CD, tak samozrejme v cene clenskeho to je take
Takze vy co jste jeste nezaplatili, honem to dozente, nove samolepky na vas cekaji a kdo bude mit zajem o videa ze srazu v plnem rozliseni na CD, tak samozrejme v cene clenskeho to je take
- Dáša Olomouc
Stydím se , ale jsem mezi těmi, kteří ještě nezaplatili. Ne, že bych nechtěla, ale nějak nebyl čas. Nejpozději v pondělí, slibuji !milosh píše:Zatim mi prisly platby jen od par lidi, ale na to, ze clenu mame v nexiaclubu uz skoro 40 platicich, tak to je celkem podivne
Dáša
NEXIE sedan
1.5 MPi GLE 55kW
NEXIE sedan
1.5 MPi GLE 55kW
Daso, prispevek uz dosel, dik, ted uz cekam jeste na ostatni zapometlivce, co maji u me restik
docasne jsem odkaz na registraci odstranil z webu, moc spam robotu mi psalo. musim to poresit jinak, asi hodim na web word soubor kam to vyplnitea poslete mi na mail.
poresime pres SZ ok?!!Franta P. píše:Platí to jak jsme se dohodli Miloshi s těma katalogy jak sem ti poslal.
Par otazek
Ahoj lidicky.Tak jsem se zaregistroval a mam par dotazu.Jak muzu svoji nexii pridat do galerie a jak muzu obdrzet samolepku?Pres registraci ve foru mi to nejde.Diky Petr
Re: Par otazek
je nutny se registrovat na www.nexiaclub.com ne tady an foruPetr Soukup píše:Ahoj lidicky.Tak jsem se zaregistroval a mam par dotazu.Jak muzu svoji nexii pridat do galerie a jak muzu obdrzet samolepku?Pres registraci ve foru mi to nejde.Diky Petr