MATÍZ SRAZ HLINSKO
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
MATÍZ SRAZ HLINSKO
HLINSKO V ČECHÁCH
parkoviště supermarketu PLUS
30.9.2006 13:00
Pro ty, kdo na prvním srazu nebyli, Supermarket PLUS je asi 500m od světelné křižovatky na výjezdu z Hlinska směr Svitavy po pravé straně u silnice (těsně před ním je ještě jeden nějaký Supermarket).
Já už budu v Hlinsku dřív, obědvat budu na náměstí v restauraci.
Jiný termín je pro mě nereálný - dělám na tři směny, někdy i soboty. Pozdější termíny asi z důvodu počasí nebudou to pravé ořechové.
parkoviště supermarketu PLUS
30.9.2006 13:00
Pro ty, kdo na prvním srazu nebyli, Supermarket PLUS je asi 500m od světelné křižovatky na výjezdu z Hlinska směr Svitavy po pravé straně u silnice (těsně před ním je ještě jeden nějaký Supermarket).
Já už budu v Hlinsku dřív, obědvat budu na náměstí v restauraci.
Jiný termín je pro mě nereálný - dělám na tři směny, někdy i soboty. Pozdější termíny asi z důvodu počasí nebudou to pravé ořechové.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Budu.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
Re: MATÍZ SRAZ HLINSKO
No pokusím se,ale jakou Vojto vidíš účast - zatím na fóru nic moc jsem druhej...Hned v sobotu je sraz v Milovicích - aby těch srazů nebylo moc....Kdyžtak Milovice oželím...I přes to že tam bude více lidí...Snad vyjde počasí...
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
Zatím to vypadá velice slibně, takže už konečne na 99% dorazím!!! Jupííííííííí
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
- Badger
- Kontaktovat uživatele:
A kdo další??? Neříkejte, že se nás sejde jen 5ks
Daewoo Matiz S 0.8L r.v. 1999, sport. pružiny -30mm, svíčky Brisk Tuning, přímé sání Green, sportovní výfuk Ulter Sport, přední čirá optika s černým vnitřkem, bílé blinkry, čiré mlhovky, zadní červenokouřová optika a na dalších úpravách se stále pracuje
to je daleko jo? to ja mam minimalne 150 na kazdej sraz, nebud linejRobert píše:Mám to celkem daleko... přes 100km, tak nevím, nevím
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Jasná zpráva
Jasná zpráva chlapci a děvčata - je to můj první sraz , ač to mám zkoro 300km jedna cesta - pokud se nestane něco nepředvídatelného - pojedu :cry
a docela se na všechny těší - " Vazoun "
-----------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
a docela se na všechny těší - " Vazoun "
-----------------
Člen Matiz clubu reg.čís. 20
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
No tak sem trochu přehnal
Sorry - " Vojto " asi sem vědomě trochu přehnal v km - stejně tomu plánu
tras moc nevěřím , ale pojedu určitě - čau na srazu klucí a dívky." Vazoun"
tras moc nevěřím , ale pojedu určitě - čau na srazu klucí a dívky." Vazoun"
-
- Kontaktovat uživatele:
rouhačksý návrh - je to už sice za chvíli, ale šlo by zkusit to šibnout na svátek - čtvrtek 28.9. ?
|\/| /\ '|' | '/.