3. Slovenský zraz - PRIHLÁSENIE A ZOZNAM ÚČASTNÍKOV
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
Bohužiaľ došlo k nepríjemným zmenám, čo sa týka stravovania - podrobnosti https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?t=7033
Zajtra ráno odchádzam do Prahy a asi budem bez netu, tak na prípadné dotazy odpoviem až v piatok. Vďaka za pochopenie.
Zajtra ráno odchádzam do Prahy a asi budem bez netu, tak na prípadné dotazy odpoviem až v piatok. Vďaka za pochopenie.
- blaho
- Kontaktovat uživatele:
Bohužial môj prvý DAEWOO zraz musím ešte posunúť, chcel som prísť, avšak naši si vymysleli zabíjačku, aby sme mali čo papať, takže musím doma makať. Krom toho mi začali tiež ako LIFELIKE školské povinnosti. Nechodíme náhodou na rovnakú školu? MTF? Takže snáď niekedy inokedy.
Daewoo Espero, 1.5 DOHC, 60 000km, f elektrike, IMM, alarm, klíma, SONY CDX-C5850
zdá sa, že hejblaho píše:Bohužial môj prvý DAEWOO zraz musím ešte posunúť, chcel som prísť, avšak naši si vymysleli zabíjačku, aby sme mali čo papať, takže musím doma makať. Krom toho mi začali tiež ako LIFELIKE školské povinnosti. Nechodíme náhodou na rovnakú školu? MTF? Takže snáď niekedy inokedy.
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- simone
- Kontaktovat uživatele:
SRAZ
Ja asi beriem grill, ak sa mi zmestí do kufra tajkže berte čo na opekanie ak bude problem so stravovaním
Leganza strieborna metalíza CDX hifi JBL,Magnat,Blaupunkt , LPG,
maxi skuter Kymco Xciting 500
maxi skuter Kymco Xciting 500
Re: sraz
veru nedáme.... ako som písala vyššie.... nedá sa mi prísť kôli škole ... nuž ked je capovi dobre, ide tancovať na ľadsimone píše:LIFELIKE TAK PREDSA SI DAME TO PIVO?????
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED